Együtt a siker felé
Nortyx logo
Élen a tehetségek felkutatásában

Élen a tehetségek felkutatásában

Számtalanszor hangsúlyoztuk már, hogy mi a célunk: sikeresebbé tenni a zenekarod kiváló felvételek készítése által. Hogy lásd, nem csak dobáljuk a szavakat a vakvilágba, és nekünk tényleg fontos, hogy egyről a kettőre jussanak a tehetséges emberek, újra főtámogatói voltunk egy rendezvénynek.

A Legszebb Erdélyi Magyar Dal pályázat fő célja, hogy felhívja az erdélyi magyar zenekarok figyelmét az anyanyelven való alkotás fontosságára, és lehetőséget teremtsen arra, hogy a legjobb dalokat megalkotó zenekarok méltó körülmények között mutatkozhassanak be a nagyközönségnek. Ezzel a céllal mi is könnyen azonosulni tudunk, így nem volt kérdés, hogy a kezdeményezés mögé állunk támogatóként.

Két kategóriában díjazták a legjobb szerzeményeket, és mi mindkét győztes számára felajánlottuk a lehetőséget, hogy ingyen készíthessék el egy-egy daluk felvételét nálunk, a Nortyx Hangstúdióban. Természetesen a nyeremény része a keverés és masztering elkészítése is. Sőt, minden dobogón végzett zenekar is 50% kedvezménnyel készítheti el első dalának felvételeit, így további 4 zenekart juttattunk kedvezményes stúdiómunkához.

November 11-én fény derült a díjazottak kilétére, így hamarosan megkezdhetjük a közös munkát a Vecker tagjaival, akik Pillantás című dalukkal győzték le ellenfeleiket.

A 25 év felettiek győztese Simó Annamária és zenekara, Hosszú évek óta című dalukkal.

Már alig várjuk, hogy megkezdhessük a közös munkát, és újabb kiváló anyagokkal kényeztessük füleidet. Ha neked is van a tarsolyodban valami, amit szívesen meghallgattatnál a világgal, ne tartsd magadban! Gyere és vedd fel a Nortyx Hangstúdióban!

  • Élen a tehetségek felkutatásában
2017/12/05