Együtt a siker felé

Hangfelvétel

Stúdióbérlés
100% garancia

Stúdióbérlés egész napra (8 óra)

Több esetben is előfordulhat, hogy egy napra van szükséged a stúdióban:
Ha már összeállt egy számod, és mindenképpen meg szeretnéd örökíteni, egy nap általában elég a rögzítésére. Ha a kislemez készítéskor elszámoltad magad, és nem volt elég a lefoglalt idő. Ha csak zenei alapra jönnél énekelni jó pár számot, stb. Ha egész napra bérled ki a stúdiót, lényegesen kedvezőbb áron veheted igénybe szolgáltatásinkat. Érdemes megfontolni! 

32000 Ft / nap
Stúdióbérlés
100% garancia
Kislemez
100% garancia

Kislemez felvétel

2-3 nap általában elég egy kislemez nyersanyagainak rögzítésére. Természetesen ez az idő függ a zenei anyag összetettségétől, illetve a felkészültségtől is. A számokat érdemes egyszerre, egymás utáni napokon készíteni, ezért a kislemez felvételt napi áron számoljuk.

32000 Ft / nap
Kislemez
100% garancia
Nagylemez
Ajándék stúdió-klip

Nagylemez készítése

Ha legalább öt számot szeretnél rögzíteni és a minőség terén sem vagy hajlandó kompromisszumokat kötni, akkor jó helyen jársz! Nagylemezeink felvételét maximális precizitással végezzük, hiszen közös érdekünk a kifogástalan hangzás. Mivel ilyen volumenű munka esetén a produkció pontosabb ismeretére van szükség, ezért az árról csak előzetes egyeztetés után tudunk beszélgetni. 

Egyedi ajánlat alapján
Nagylemez
Ajándék stúdió-klip
Stúdióbérlés
100% garancia

Stúdióbérlés nem egész napra (óradíj)

Kisebb volumenű produkciók esetén, illetve ha pontosan tudod, hogy mennyi időre van szükséged, válaszd ezt az opciót! Természetesen nem csak egy órát bérelhetsz, de ha nem szeretnél egy teljes napot a stúdióban tölteni, akkor óradíjban tudjuk a stúdiót a rendelkezésedre bocsátani. 

5500 Ft / óra
Stúdióbérlés
100% garancia

Mastering

Full

Full Multitrack Mastering (Stem Mastering)

Ha rendelkezel sávonként rögzített nyersanyaggal, ami még nincs masterelve, vagy máshol nem voltál elégedett a végeredménnyel, hozd el hozzánk! Editáljuk, megkeverjük és mastereljük digitális és analóg eszközeinkkel, hogy a felvételed ütősen, dinamikusan, de leginkább úgy szóljon, ahogy te elképzelted!

15000 Ft / szám 18000 Ft / szám
Full

Extra szolgáltatások

Stúdió-klip"

Stúdió-klip

Szerinted is menők a hangstúdióban készült klipek? Ugye milyen jó lenne megosztani a rajongóiddal a dal rögzítésének egyes pillanatait? Velünk ezt is megteheted!

19900 Ft / db
Stúdió-klip"

Nortyx élmények

Ajándékutalvány"

Ajándékutalvány

Lepd meg zenész ismerősöd, szeretted azzal, amire a leginkább vágyik: juttasd el a Nortyx Hangstúdióba! 
Választható értékű utalványunk kiváló ajándék lehet születésnapra, karácsonyra, névnapra, ballagásra, nászajándékba és bármilyen egyéb alkalomra! 

Egyedi ajánlat alapján
Ajándékutalvány"