Együtt a siker felé

Hangfelvétel

Stúdióbérlés
100% garancia

Stúdióbérlés egész napra (8 óra)

Több esetben is előfordulhat, hogy egy napra van szükséged a stúdióban:
Ha már összeállt egy számod, és mindenképpen meg szeretnéd örökíteni, egy nap általában elég a rögzítésére. Ha a kislemez készítéskor elszámoltad magad, és nem volt elég a lefoglalt idő. Ha csak zenei alapra jönnél énekelni jó pár számot, stb. Ha egész napra bérled ki a stúdiót, lényegesen kedvezőbb áron veheted igénybe szolgáltatásinkat. Érdemes megfontolni! 

32000 Ft / nap
Stúdióbérlés
100% garancia
Stúdióbérlés
100% garancia

Stúdióbérlés nem egész napra (óradíj)

Kisebb volumenű produkciók esetén, illetve ha pontosan tudod, hogy mennyi időre van szükséged, válaszd ezt az opciót! Természetesen nem csak egy órát bérelhetsz, de ha nem szeretnél egy teljes napot a stúdióban tölteni, akkor óradíjban tudjuk a stúdiót a rendelkezésedre bocsátani. 

5500 Ft / óra
Stúdióbérlés
100% garancia
Nagylemez
Ajándék stúdió-klip

Nagylemez készítése

Ha legalább öt számot szeretnél rögzíteni és a minőség terén sem vagy hajlandó kompromisszumokat kötni, akkor jó helyen jársz! Nagylemezeink felvételét maximális precizitással végezzük, hiszen közös érdekünk a kifogástalan hangzás. Mivel ilyen volumenű munka esetén a produkció pontosabb ismeretére van szükség, ezért az árról csak előzetes egyeztetés után tudunk beszélgetni. 

Egyedi ajánlat alapján
Nagylemez
Ajándék stúdió-klip

Mastering

Full

Full Multitrack Mastering (Stem Mastering)

Ha rendelkezel sávonként rögzített nyersanyaggal, ami még nincs masterelve, vagy máshol nem voltál elégedett a végeredménnyel, hozd el hozzánk! Editáljuk, megkeverjük és mastereljük digitális és analóg eszközeinkkel, hogy a felvételed ütősen, dinamikusan, de leginkább úgy szóljon, ahogy te elképzelted!

15000 Ft / szám 18000 Ft / szám
Full

Extra szolgáltatások

Stúdió-klip"

Stúdió-klip

Szerinted is menők a hangstúdióban készült klipek? Ugye milyen jó lenne megosztani a rajongóiddal a dal rögzítésének egyes pillanatait? Velünk ezt is megteheted!

20000 Ft / db 40000 Ft / db
Stúdió-klip"
Lyric

Lyric Video (Szöveges klip)

A Lyric videó a legjobb megoldás arra, ha gyorsan és igényesen akarod publikálni az újonnan felvett stúdió anyagodat. A videó klip készítés legtöbbször költséges, és időigényes folyamat, így sokszor az előadók kénytelenek hónapokat várni egy dal kiposztolásával, mert még forgatnak, vagy épp nincs is elegendő keret egy videó klipre. Erre nyújt megoldást a Lyrics videó, illetve a stúdió klip.

40000 Ft / db
Lyric
Videoklip

Videoklip forgatás

Kész a dal, de kéne egy rendes ütős videoklip is? Ebben is tudunk segíteni. Profi készülékekkel, rögzítjük, és vágjuk az általad megálmodott videoklipet.

70000 Ft / klip 140000 Ft / klip
Videoklip

Mobil Hangstúdió

Mobil

Mobil Hangstúdió

A mobil stúdió szolgáltatás lehetőséget nyújt arra, hogy a stúdió teljes felszerelésével együtt, kivonuljon a felvétel helyszínére, ami lehet a zenekar próbaterme, előadó terem, koncert helyszín, vagy akár egy a lemezfelvételre kibérelt nyaraló.

40000 Ft / Kiszállás + stúdió alap óradíj minden megkezdett órában
Mobil
Koncert

Koncert felvétel sok sávon, akár videóval együtt

Fontos koncerted lesz, amit szeretnél, ha nem csak az emlékeidben maradna meg, hanem profi felvétel is készülne róla, amit utólag lehet keverni és editálni sávonként? Akkor jó helyen keresgélsz, mert mindent tudunk neked biztosítani egy tökéletes koncertfelvételhez.

100000 Ft / zenekar 150000 Ft / zenekar
Koncert

Nortyx élmények

Ajándékutalvány"

Ajándékutalvány

Lepd meg zenész ismerősöd, szeretted azzal, amire a leginkább vágyik: juttasd el a Nortyx Hangstúdióba! 
Választható értékű utalványunk kiváló ajándék lehet születésnapra, karácsonyra, névnapra, ballagásra, nászajándékba és bármilyen egyéb alkalomra! 

Egyedi ajánlat alapján
Ajándékutalvány"