Együtt a siker felé
Nortyx logo
Hangfaloda | 2024/1

Hangfaloda | 2024/1

Megjelent zsír új podcast sorozatunk első része, amiben TonyNameless és C-zár Products-al beszélgetek zenéről, klipekről, életről, ételről! Hallgasd meg a Hangfalodát, és mondd el a véleményedet!

Youtube: https://youtu.be/-QPgVd6feC4

Spotify: https://open.spotify.com/episode/7kYzMoGPzjT82dXJIJYYEm?si=a518cbbafb0842bd

A hangfaloda, egy zenei témájú Podcast, amiben Pepével (Nortyx Hangstúdió tulajdonosa és hangmérnöke) beszélgetnek zenészek, magukról, az alkotási folyamatról, aktuális zenei történésekről, és úgy egyáltalán bármiről. Kötetlen hangvételű, nem túl szakmázós beszélgetéseket hallgathatsz.

Ha szeretnéd kedvenc előadóddal is készüljön egy műsor, akkor küldd el neki ezt az epizódot, hogy tudja, hogy szívesen hallanál róla tőlünk.

Ha szeretnéd hogy veled, vagy zenekaroddal készüljön egy epizód, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot: hangfaloda@nortyx.hu

Ha tetszik, iratkozz fel, és kövess minket!

Mai beszélgetőpartnerek: TonyNameless és C-zár Products

Ezúton is szeretném megköszönni a #thevr #wearethevr csapatának, mert megmutatták, hogy kis rétegeket érdeklő témákból is lehet műsort csinálni, úgy, hogy aztán később az „mindenkit” érdekeljen! Aki szereti a #HappyHour vagy #timeout podcasteket, annak remélem ez is befogadható lesz. Köszönöm mindenkinek, aki lehetővé tette a műsor megszületését, és továbbra is támogatni fog abban, hogy legyenek még további részek, és egy kis jókedvet hozhassunk a sokszor túl komor internet világába.

Akik nélkül nem jöhetett volna létre a műsor:
 - Tóth-Soltész Marianna (kreatív segítő)
 - Tornai Zsolt (technikai segítség, és kreatív munkatárs)

  • Hangfaloda | 2024/1
  • Hangfaloda | 2024/1
2024/03/05
Cookie beállítások