Együtt a siker felé

Mobil Hangstúdió

A mobil stúdió szolgáltatás lehetőséget nyújt arra, hogy a stúdió teljes felszerelésével együtt kivonuljon a felvétel helyszínére, ami lehet a zenekar próbaterme, előadó terem, koncert helyszín, vagy akár egy a lemezfelvételre kibérelt nyaraló.

A soksávos felvevő segítségével, minden hangszer külön csatornán kerül rögzítésre, így a felvételt utólag lehet keverni, illetve editálni. Természetesen a hangszerek jobban belehallatszanak egymás mikrofonjába, mint egy süketszobás felvételnél, de ugyanakkor kis élőséget, akusztikai többletet adhat a zenekar megszokott terme.

Volt már, hogy úgy érezted, hogy a te zenéid csak a próbateremben és koncerten szólalnak meg igazán, és stúdió körülmények között egyszerűen nem tudsz felszabadulni? Az előadó művészet nem munka, hanem művészi tevékenység, így előfordulhat, hogy neked tényleg a megszokott körülményekre van szükséged a felengedéshez. A mobil stúdió arra ad lehetőséget, hogy a saját környezetedbe hozz be egy profi stábot, így a neked kedvező környezetben történhet a felvétel.

Úgy szeretnél dolgozni a lemezeden, mint a legnagyobb zenészek az alkotói fázisban? Erre is megoldás a mobil stúdió. Neked nincs más dolgod, mint kibérelni egy nyaralót, aminek a mérete alkalmas az egész zenekar, és a technikai személyzet befogadására, valamint van benne egy elég nagy közös tér a zenélésre. A mobil stúdió, hangmérnökkel beköltözik a nyaralóba, és együtt dolgozunk a hangfelvételen, akkor amikor a zenekar a legkreatívabb időszakában van. Természetesen egy ilyen felvétel minimum 1 hetet vesz igénybe….

40000 Ft / Kiszállás + stúdió alap óradíj minden megkezdett órában