Együtt a siker felé

Nyerd meg a saját nagylemezed!

Hangstúdiónk nyereményjátékot indít, melyen azok az ügyfeleink vehetnek részt, akik 2011. Június 30-ig elkezdik saját nagylemezük felvételét. A lemeznek természetesen teljes egészében a Nortyx Hangstúdióban kell elkészülnie, és legalább 8 jól kidolgozott számból kell állnia.

A nyeremény nem más, mint 50 példány saját nagylemezedből tokkal vonóval (tok, borító, lemeznyomtatás)!

Ne késlekedj, foglald le az első időpontot weboldalunkon, és már meg is tetted az első lépést a siker, és a nyeremény felé!

Fent vagyunk a facebookon!

Mostantól a facebookon is megtaláljátok stúdiónkat, ahol sokkal több infót olvashattok a mindig aktuális eseményekről, történésekről, és nem utolsó sorban itt tesszük közzé a frissen elkészült zenéket! Likeoljatok és osszátok tovább az érdekességeket ismerőseitek felé!

Rocktusa tehetségkutató.

Egy újabb ötletes tehetségkutatóról számolhatunk be nektek, mégpedig a Rocktusa koncertsorozatról. A rendezvény öt fordulóból áll, ahol a résztvevő zenekarok mérkőznek meg az első helyért, és az egyéb különdíjakért. Jelentkezni folyamatosan lehet a rendezvény weboldalán! Az első forduló 2011.04.23.-án lesz, ahol a Nortyx Hangstúdió és az Ungivideo production munkatársai is részt vesznek, mint az esemény támogatói!

Éhes zenész pizzával álmodik!

Foglalj időpontot hangstúdiónkban Május 31-ig, és minden 20. órához ajándékba kapsz két darab 32 centis pizzát! Mert a zenész akkor dolgozik jól, ha kiegyensúlyozott, elégedett, és nem éhes!

Kukkold meg hogy mi zajlik nálunk!

Mától a nagyközönség számára is elérhető a stúdiózás folyamatát bemutató kisfilmünk, amiből kiderül, hogy mi a stúdiózás menete, és természetesen bele is hallgathattok a hangfelvétel egyes fázisaiba. Nézd meg, és oszd meg zenész ismerőseiddel!

Üdvözlettel,
Nortyx Audio Hangstúdió
2030 Érd, Mátyás király u. 41.
http://audio.nortyx.hu