Együtt a siker felé

A Nortyx Hangstúdió segít, hogy 2011 a Te éved legyen!

Készítsd el 3-5 számból álló demódat a Nortyx Hangstúdióban, jelentkezz a IV. Zöldfül Tehetségkutatóra, hogy Te is meghódíthasd a Zöld Pardon színpadát! A versenyre augusztus 1-ig lehet jelentkezni, tehát itt az ideje, hogy stúdióba vonulj, majd bezsebeld az elismeréseket! Számos akcióval és meglepetéssel várunk,  és mindent megteszünk a sikereid érdekében, hiszen a Te győzelmed a mi sikerünk is egyben!

Éhes zenész pizzával álmodik!

Már csak 12 napod van, hogy bezsebeld ajándékunkat! Foglalj időpontot hangstúdiónkban Május 31-ig, és minden 20. órához ajándékba adunk két darab 32 centis pizzát!

Kövess minket, és ne maradj le semmiről!

Köszönjük, hogy ilyen sokan lájkoltatok minket Facebookon! Aki még nem tette meg, annak is érdemes, mert ezáltal első kézből értesülhettek az aktuális tehetségkutatókról, a legújabb akcióinkról, és a zenei élet fontos híreiről.

Nyerd meg a saját nagylemezed!

Továbbra is tart nyereményjátékunk, melyen azok az ügyfeleink vehetnek részt, akik 2011. Június 30-ig elkezdik saját nagylemezük felvételét. A lemeznek természetesen teljes egészében a Nortyx Hangstúdióban kell elkészülnie, és legalább 8 jól kidolgozott számból kell állnia.

A nyeremény nem más, mint 50 példány saját nagylemezedből tokkal vonóval (tok, borító, lemeznyomtatás)!

Ne késlekedj, foglald le az első időpontot weboldalunkon, és már meg is tetted az első lépést a siker, és a nyeremény felé!

5 tipp, hogy hogyan készülj a stúdiómunkára!

Szeretnénk néhány ötletet adni, hogyan készüljetek a felvételre, hogy minden olajozottan menjen a közös munkánk során.
1. Kipihentség. A stúdiómunka hosszú és fárasztó. Ahhoz, hogy maximálisan a munkára tudj koncentrálni, pihend ki magad, és ne koncert után, fáradtan kezdj el stúdiózni.
2. Felkészültség. Legyenek a dalok maximálisan kidolgozottak, és mindenki ismerje pontosan, mi a szerepe a dalban. Ha mindenki tudja a dolgát, rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhattok meg.
3. Pontosság.
Mivel a felvétel minden esetben metronómra történik, ezért a stúdiómunka előtt mindenképp érdemes metronómra gyakorolni.
4. Minőség.
Törekedj arra, hogy hangszeredből ki tudd hozni a maximumot. Új húr, új bőr növeli a hangszer minőségét, ezáltal a dalod hangzása is kiemelkedőbb lesz. A jól beállított effektek csodákra képesek!
5. Tartalék eszközök.
Ne indulj el tartalék eszközök nélkül. Készülj fel minden eshetőségre!
 

Üdvözlettel,
Nortyx Audio Hangstúdió
2030 Érd, Mátyás király u. 41.
http://audio.nortyx.hu