Együtt a siker felé

Ha gond van a levél megjelenítésével, akkor nézd meg a weben.
A profizmus egy újabb szintje...

Megérkezett stúdiónkba a világ legjobb stúdióprogramjának legfrissebb verziója, azaz a Pro Tools 10! Világszerte a legnagyobb stúdiók is ezt a méltán híres stúdióprogramot használják, hiszen a digitálisan elérhető legjobb hangminőségben dolgozik, elképesztő sebességgel. A szoftvert jól kiegészíti Focusrite hangkártyánk, mellyel akár 28 bemeneten is lehet egyszerre rögzíteni, így még dinamikusabbak és teltebbek lehetnek a sok-sávot igénylő hangszerek felvételei (pl.: dob).

Pro Tools 10

Természetesen nem csak a szoftverek terén frissítettünk. Mikrofon parkunk folyamatosan bővül a ti elvárásaitok és igényeitek alapján. Az új mikrofonok közül a legfontosabb a Shure SM7 B, ami egy dinamikus ének, és scream mikrofon, mellyel torzításmentesen lehet felvenni nagy hangerő mellett is, és egy kondenzátor mikrofon hangtisztaságát ötvözi egy dinamikus mikrofon tulajdonságaival.

SM7B

2012-től már nem csak órás időtartamokra lehet kibérelni stúdiónkat, hanem projekt áron is. Ez lényegében azt jelenti, hogy ti megmondjátok, hogy hány dalt szeretnétek felvenni, mi adunk rá egy árajánlatot (a weboldalon feltüntetett kereten belül), és már kezdődhet is a nyugodt és kapkodásmentes munka. Egy dalon pontosan annyit fogunk dolgozni, amennyit szükséges, és így ténylegesen nagylemez minőségű felvételeket lehet készíteni.

Egy modern digitális stúdióban már elengedhetetlen a VST pluginek kimeríthetetlen tárháza. Az elmúlt egy évben bevásároltunk a legjobb, stúdió referenciának számító VST pluginekből, melyekkel teljesen rádió kompatibilis dalok hozhatóak létre.
A teljesség igénye nélkül pár új VST-nk:

 • Antares Autotune, és AVOX evo (minden hamis pop énekes megmentője)
 • Melodyne editor (minden hamis rock énekes kisegítője)
 • Waves recording/mastering bundle
 • AmpliTube 3 (gitár modellező)
 • iZotope Ozone 4 mastering

Ha kedvet kaptál a stúdiózáshoz, akkor látogass el weboldalunkra, és foglalj stúdióidőt azonnal!

http://audio.nortyx.hu/

Ha kíváncsi vagy a legfrissebb akcióinkra, és eseményeinkre, akkor kövess minket Facebookon, és iratkozz fel hírlevelünkre.

bottom