Együtt a siker felé

Ha gond van a levél megjelenítésével, akkor nézd meg a weben.
A profizmus egy újabb szintje...

A tökéletes hangzás többé nem csak álom!

Mostantól lehetőséged van arra, hogy a Nortyx Hangstúdióban rögzített felvételeid masterelését külföldi partnerünknél, egy professzionális mastering stúdióban készíttesd el. Mivel partnerünk a masterelésre specializálódott, a leghatékonyabb eszközök használatával a tökéletes eredmény garantált!

Legyen a zsebedben minden fortély a hangtechnika világából!

Megnyitottuk stúdiónkat azok számára is, akik a keverőpult mögül érdeklődnek a zene iránt. Várunk Téged is, ha szeretnél elismert hangmérnökké, vagy hangtechnikussá válni, és kipróbálnád magad egy igazi hangstúdióban. Tóth Péter hangmérnök minden kérdésedre válaszol, és megtanítja Neked a legfontosabb tudnivalókat, és praktikákat, amit egy stúdiómunka folyamán alkalmazhatsz. További részletekért kattints ide: Oktató Stúdió!

Referenciák

Büszkeségeink

Bár még az év majdnem fele hátra van, mégis összeválogattunk Neked egy kis ízelítőt 2012-es munkáinkból, melyet Referenciáink között hallgathatsz meg. Ha elégedett vagy az elkészült felvételekkel, ne habozz, foglalj időpontot, és készítsd el Te is az év felvételét!

 

Játszani mindig öröm!

Tudtad, hogy rock koncerten, a hangfal közelében állva elég csupán 7 és fél perc, hogy halláskárosodást szenvedj? Hogy ne unatkozz, és megtudd mennyire jó valójában a hallásod, készítettünk Neked egy játékot! Játssz most!

Hallásteszt

Ha kíváncsi vagy a legfrissebb akcióinkra, és eseményeinkre, akkor kövess minket Facebookon, és iratkozz fel hírlevelünkre.

http://audio.nortyx.hu/