Együtt a siker felé

Ha gond van a levél megjelenítésével, akkor nézd meg a weben.
A hang az ember második arca

Igazi analóg minőség és teljesítmény a PC-k és MAC-ek világában!

Egy mondatban ez az amit az UAD-2 DSP kártya kínál. Lényege hogy késleltetés nélkül képes futtatni eszméletlen mennyiségű VST plugint, melyek a világ legjobb mixing és mastering hardvereinek pontos szimulációját hozzák el akár a Te zenédbe is! Csak hogy a legnagyobbakat említsük: Studer, Ampex, Lexicon, Neve, Manley, Roland, SSL.

Az UAD-2 az iparág legismertebb, és legelterjedtebb DSP eszköze, melyet szinte az összes európai és tengerentúli stúdióban használnak.

UAD-2
marshall-peavey

Új klasszikus a stúdióban!

Új taggal bővült erősítőink sora! 2013-ban már egy klasszikus Marshall JCM 2000 típusú full csöves erősítőt is használhattok a stúdiózás ideje alatt. Az erősítő eredeti Angol gyártmány, így jellegzetes Brit hangja, jól kiegészíti a Peavey ValveKing erősítőnk karakteres Amerikai hangját.

Mikrofonból sosem elég!

Vannak mikrofonok, amik nélkül elképzelhetetlen az élőzene, a stúdiózás, és úgy egyáltalán az élet! Ilyenek a Shure klasszikus mikrofonjai is, éppen ezért szereztünk be 16 darabot a legelterjedtebb típusokból (SM57, SM58, Beta57, Beta58)

Shure

 

Ne is üldögélj tovább, fogd a hangszeredet, a bandádat, és vedd fel az idei év slágerét hangstúdiónkban!

http://audio.nortyx.hu/

Még mindig nem győztünk meg? Hallgass bele a legfrissebb zenéinkbe, és minden kétséged elszáll:

https://soundcloud.com/hangstudio_nortyx/sets/ref_2012

Ha kíváncsi vagy a legfrissebb akcióinkra, és eseményeinkre, akkor kövess minket Facebookon, és iratkozz fel hírlevelünkre.

bottom