Együtt a siker felé

Ha gond van a levél megjelenítésével, akkor nézd meg a weben.
Nortyx Pro Kft.

Visszaszámlálás indul: ...3...2...1!

Még két hónap van karácsonyig, de a Nortyx-nál vészesen fogynak a helyek!
Az évnek ebben a szakaszában mindig felpörögnek a hangstúdiónkban az események. Néhányan közületek erre az időszakra időzítik a demó vagy nagylemez felvételt, de sokan jöttök zenei alapra énekelni, hogy azzal lephessétek meg szeretteiteket a karácsonyfa alatt. Mert nincs is jobb a saját készítésű ajándéknál, pláne, ha az egy saját lemez, ugye?

Ha idén is szeretnél egyedi ajándékot készíteni, gyorsan foglalj időpontot, mert novemberre már nincs szabad hétvégénk, és a decemberi helyek is gyorsan telnek!

Nortyx karácsonyi akció

Hogy a Mikulás is tutira kitalálja, mire vágysz!

Oké, oké, kapni is öröm. Szóval nálunk nem csak adhatsz, kaphatsz is! Méghozzá tuti ajándékutalványok formájában! Már most kezdd el emlegetni, hogy szeretnél a Nortyx Hangstúdióba jönni, hátha valakitől értékes stúdióidőt kapsz ajándékba!

 

Ja, hogy te vagy a Mikulás!

Akkor már meg is oldottuk a problémádat, hiszen személyre szabható ajándékutalványaink formájában olyan értékben ajándékozhatsz, amilyenben csak szeretnél. Válts valóra egy álmot, adj lehetőséget a sikerre!

Nortyx Hangstúdió ajándékutalvány

Ha kíváncsi vagy a legfrissebb akcióinkra, és eseményeinkre, akkor kövess minket Facebookon, és iratkozz fel hírlevelünkre.

NORTYX PRO KFT. ▪ 2030 Érd, Mátyás király u.41. ▪ E-mail: info@nortyx.hu ▪ Tel: 36 30/587-1922
WEB & MUSIC ▪ www.nortyx.huwww.hangstudio.huwww.hangcuccberles.huwww.webstudio.nortyx.hu