Együtt a siker felé

Ha gond van a levél megjelenítésével, akkor nézd meg a weben.

Hangfelvétel ingyen? 

Karácsonyi nyereményjátékunk keretében szerettünk volna kedveskedni nektek, amiért követtek minket, és ügyfeleink munkáját. Örömmel jelentjük, hogy a szerencsés nyertes, aki ingyen énekelheti el kedvenc dalát Hangstúdiónkban, nem más, mint Öhl Krisztina!

Reméljük hamarosan találkozunk! Gratulálunk a nyereményhez!

Érdemes továbbra is olvasni hírlevelünket, és követni Facebook oldalunkat, mert újabb és egyre érdekesebb ajánlatokkal készülünk Nektek!

 Gratulálunk

Figyelem! Március 1-től emelkednek áraink!

Amennyiben már tervezted a stúdiózást, itt az ideje, hogy elszánd magad, és lefoglald a megfelelő időpontot, mert most még 2014-es árakon veheted igénybe szolgáltatásainkat!

Ha március 1. előtt jössz hozzánk felvenni az év slágerét, ami meghozza a várt sikert, a tomboló közönséget, mi még tovább támogatjuk munkádat! EP rögzítése esetén ugyanis egy werkfilmet készítünk az egyik dalotokhoz AJÁNDÉKBA!

 

Eurovíziós sikerek: Szurkoljunk együtt Magyar Borinak!

Hatalmas öröm volt számunkra, amikor meghallottuk, hogy egy nálunk kevert dal idén bejutott az Eurovíziós Dalfesztivál 2015-ös évadának legjobb 30 dala közé! 

Kérünk Téged, szurkolj velünk, hogy Magyar Bori minél előkelőbb helyen végezzen a megmérettetésen! Ki tudja? Lehet jövőre a Te dalod kerül a legjobbak közé! 

Nortyx Hangstúdió Ex-Creations stúdiófelvétel werkfilm 2014   Nortyx Hangstúdió Eurovízió 2015 Magyar Bori Lead me to heaven
 Ne késlekedj, itt az ideje, hogy egy újabb szintet lépjünk.
Az első lépcső a tied: foglalj időpontot weboldalunkon, onnan viszont már együtt megyünk tovább a siker felé!
Nortyx Hangstúdió Helyfoglalás

Alakítsd át a stúdiót!

Már egy ideje gyűjtjük az ötleteket, hogyan tehetnénk kényelmesebbé számodra a Nortyx Hangstúdióban töltött időt. A véleményed nagyon fontos számunkra, ezért arra kérünk, hogy ha ötleted van, ne tartsd magadban! Engedd szabadjára a benned rejlő kreativitást és küldd el észrevételeidet az info@nortyx.hu e-mail címre!

Nortyx Hangstúdió átalakítás

Nortyx Pro Kft.