Együtt a siker felé

Ha gond van a levél megjelenítésével, akkor nézd meg a weben.

Máris eltelt egy hónap az évből... De mi nem tétlenkedtünk! 

Sőt, fejest ugrottunk a zenébe, és rengeteg számot rögzítettünk! Januárban vendégül láttuk a Gyerek zenekart, a  Plafon, Sierra Nieve, Yelling Animals, Bad Groovee, Vagner zenekarokat, akiknek köszönhetően változatos, különböző stílusú dallamokkal ismerkedhettünk meg. Készítettünk cover felvételeket, egyéni produkciók keretében zongora és ének felvételeket, és Olin is nálunk rappelt.

Bad Groovee - Nortyx Hangstúdió Gyerek zenekar - Nortyx Hangstúdió Olin - Nortyx Hangstúdió Plafon - Nortyx Hangstúdió Sierra Nieve - Nortyx Hangstúdió Vagner - Nortyx Hangstúdió Yelling Animals - Nortyx Hangstúdió

Ajándék pengető!

Adni öröm, mi pedig szeretünk boldogok lenni!
Reméljük, hogy Te is örülni fogsz ajándékunknak, mert most menő Nortyx-os pengetőket adunk minden hozzánk látogatónak a készlet erejéig! Ne félj elkérni!

 

Tágítjuk a teret!

Arra törekszünk, hogy minél kényelmesebbé tegyük számodra a hangstúdiónkban töltött időt. Ezért az igényeknek megfelelően átrendeztük a lehallgató helyiséget, és beszereztünk egy új kanapét is, hogy jobban elférjünk! 

Ajándék Nortyx-os pengető - Nortyx Hangstúdió   Nortyx Hangstúdió
100% Hangzás garancia - Nortyx Hangstúdió

Ne kockáztass, menj biztosra! 100% garancia!

Nem jártál még a Nortyx Hangstúdióban, és nem tudod mire számíthatsz? 
Jártál már másik stúdióban, és nem voltál elégedett a végeredménnyel?

Ne dobd ki a pénzed az ablakon, inkább gyere hozzánk! Mert nálunk ha a stúdiómunka végeztével nem vagy elégedett, akkor fizetned sem kell! Nyugodtan felállhatsz, és elmehetsz, mi csak annyit kérünk, hogy néhány szóban mondd el, mi az, ami nem nyerte el a tetszésedet. Természetesen ebben az esetben a rögzített anyagokat nem viheted el, de legalább egy fillért sem vesztettél, és barátként válunk el!

Ha nálunk veszed fel dalaidat, két dologban biztos lehetsz: 
1. Azt kapod a pénzedért, amit szeretnél
2. Nem égsz be a követőid előtt silány minőséggel és hangzással 

Bizonyíték erre több száz ügyfelünk, akiket nyugodtan megkérdezhetsz! 

Próbáld ki, milyen velünk dolgozni, hiszen semmit sem veszíthetsz! Válassz egy szabad időpontot, és foglald le, mielőtt más teszi!

Nortyx Hangstúdió Helyfoglalás

Hangmérnökünk élményei régi munkahelyén

Hangmérnökünk, Tóth Péter meghívást kapott az MTVA stúdiójába, a Dal 2015 műsorának első élő showjára. Élményeit nem félt megosztani veled sem, íme egy rövid részlet belőle. Ha érdekel a teljes élménybeszámoló, kattints az "Elolvasom" linkre! 

"Szakmai szemmel az tűnt fel, hogy a stúdióban olyan kiegyenlített és telt SUB basszusok vannak, hogy az élő fellépők egyáltalán nem hangzottak hamisnak. Kellően hangos volt, és nagyon szépen ki volt keverve minden fellépő. Utána persze visszanéztem a TV-ben, és bizony voltak hamis hangok bőven..." Elolvasom

A Dal 2015
Nortyx Pro Kft.