Együtt a siker felé

Ha gond van a levél megjelenítésével, akkor nézd meg a weben.

Rock, jazz, psychedelic, disco: igazán változatos hónapot zártunk!

Beköszöntött a tavasz, és ahogy odakint elkezdtek nyílni a különféle virágok, nálunk is más és más stílusok bontakoztak ki!
A tavasz első felvételét Dobóvári Zoltánnak készítettük, a napfogyatkozáshoz Dj Nick Muc szolgáltatta a zenei aláfestést. Folytattuk a kislemez felvételeket a Sierra Nieve, és a Plafon zenekarokkal, és a Czékla Jazz Ensemble dallamai is színesítették a repertoárt!

Dobóvári - Nortyx Hangstúdió Czékla Jazz Ensemble - Nortyx Hangstúdió 2015 Dj Nick Muc - Nortyx Hangstúdió Plafon - Nortyx Hangstúdió Sierra Nieve - Nortyx Hangstúdió Bózsvai Mesejáték - Nortyx Hangstúdió
Nyerj lemezszerződést! - Nortyx Hangstúdió

Fogadjunk, hogy szeretnél egy lemezszerződést!

Bízz magadban, játszd fel és énekeld el a legjobb dalod, és méresd meg magad a Focusrite és a Caroline Records (Universal) közös szervezésű versenyén!

Mi mindenben segítünk: ha komolyan gondolod, akkor eszedbe sem jut otthon felvett dallal indulni! Kihozzuk belőled a maximumot, felvesszük és kikeverjük a sávokat, sőt akár a videót is elkészítjük neked! 
Így nincs más dolgod, mint feltölteni a videót YouTube-ra és kitölteni a nevezési lapot! 

A nevezés teljesen ingyenes, veszteni valód tehát NINCS!
Részletek és nevezés: Jelentkezés

Megkezdődött "Április bolondja" akciónk!

Gyere hozzánk bármilyen áprilisi időpontban stúdiózni, és játssz velünk: pörgesd meg kerekünket! A kipörgetett érték határozza meg, hogy milyen kedvezményre vagy jogosult a következő foglalásod alkalmával!  

Bolond lennél kihagyni!

Nincs más dolgod, mint foglalni egy áprilisi időpontot a weboldalunkon:

Foglalás - Nortyx Hangstúdió 

A megjegyzés rovatba mindenképp írd bele: „Én nem leszek április bolondja!” , ezáltal leszel jogosult  a játékra, és megszerezheted az akár 36%-os kedvezményt is!
Ugye, hogy nem vagyunk normálisak?  

Április Bolondja akció - Nortyx Hanstúdió 2015
Kié a virág? - Nortyx Hangstúdió

Kézzel fogható adathordozók a mai világban

Kedves ügyfeleink megleptek minket Fésűs Éva meséit feldolgozó CD-jük egyik példányával, amelynek hanganyagait itt nálunk, a Nortyx hangstúdióban rögzítették. Hatalmas öröm volt számunkra a kezünkben tartani közös munkánk eredményét!

De egyben el is gondolkodtunk, hogy sajnos egyre ritkábban készülnek kézzel fogható sokszorosításai a rögzített lemezeknek. Újabb generáció hódít teret az internet által, mégis megmosolyogtat, milyen kötődés alakulhat ki egy-egy tárgy és ember között. Sosem felejtem el, mikor hosszas kuporgatás után megvettem életem első lemezét. Azóta is, akárhányszor a kezembe akad, hatalmasat dobban a szívem. Ugyanezt érzem, ha szembe jön velem egy-egy nálunk készült lemez. Remélem, hogy ezt az élményt megoszthatom egyszer Veled is, közösen készített lemezünk által…

Nortyx Pro Kft.