Együtt a siker felé

Ha gond van a levél megjelenítésével, akkor nézd meg a weben.

Bocsánatot kérünk!
Előző hónapban annyira elfoglaltak voltunk, hogy elmaradt a szokásos hírlevelünk. Sokat voltunk házon kívül saját munkák miatt, de arra is volt példa, hogy kölcsön adtuk hangmérnökünket pár rendezvény hangosítására.

Gratulálunk
Természetesen a stúdióban is dolgoztunk

Megismerkedtünk a Torus zenekarral, befejeztük a PlaPhone új EP-jét, újra meglátogatott minket Kócos valamint Olin is, sőt elkezdtük a közös munkát a Science Or Society (SoS) tagjaival is! "Gyökérkedtünk" egyet a Rootsterssel, akik az új dalok felvétele mellett pár régi szám masterelésével is megbíztak minket. Egyik ilyen master munkánkat halggathatjátok meg az alábbi klipben.  

Rootsters - Nortyx Masterelés 2015

 

PlaPhone EP - Nortyx Hangstúdió 2015

Eltorzultunk a Kelenföldi Erőműben

A Torzulás nevet viselő kiállítás hangtechnikájának biztosítására kértek fel minket, amelyet a Kelenföldi Erőmű egyik régi épületében tartottak. A kiállítás szerves része volt Nikita Zabelin moszkvai DJ/producer különleges mixe is, így elengedhetetlen volt a tökéletes hangzás.  

Torzulás - Nortyx Hangosítás 2015

 

Támogattuk a KIN Kupa csapatait

Idén is támogattuk a Kandós Ifjusági Napok rendezvénysorozatát. Az Energetika csapat keménymagja stúdiónkban készítette el a csapat idei indulóját. Hogy ennek hatására-e, nem tudni, de megnyerték a 24 órás vetélkedőt, amihez szívből gratulálunk nekik!

KIN Kupa - Nortyx Hangstúdió 2015

Ha végre itt a nyár, irány a Nortyx Hangstúdió!

Ha végre itt a nyár...
...akkor nincs is jobb, mint bevonulni a stúdióba egy gyöngyöző sörrel a kezedben, és megalkotni az év slágerét!
Ne vesztegesd az időt, foglalj időpontot még ma, hiszen a nyári időpontok fogynak el a leggyorsabban! 

Helyfoglalás - Nortyx Hangstúdió

Nortyx Pro Kft.