Együtt a siker felé

Ha gond van a levél megjelenítésével, akkor nézd meg a weben.

Nem tűntünk el, csak ...


...gőzerővel dolgozunk, hogy minél hamarabb új helyére költöztethessük a stúdiót!
Büszkén jelentjük, hogy a rongálási szakasz véget ért, minden falat ledöntöttünk, amire nincs szükség, minden lyukat kivéstünk, kifúrtunk, amire szükség lesz, úgyhogy most elkezdünk építeni. Már alig várjuk, hogy Neked is megmutathassuk!

 

FB értesítés bekapcsolása

A stúdióban sosem áll meg az élet!

Új dalt készítettünk a Vagnerrel, és a Silence or Society is visszatért hozzánk. Pár napot együtt töltöttünk a The Qbs-sal, akikkel EP-t rögzítettünk, de annyira belejöttek, hogy ebben hónapban újra vendégül látjuk őket.
És sorra jelennek meg a klipek a nálunk készített dalokból, hallgasd csak:  

PistiEst - Örökségünk - Nortyx Hangstúdió 2015

A PistiEst több országba is ellátogatott a klipforgatás közben, hogy kicsiket-nagyokat bevonva közösen énekeljenek a magyar nyelv szeretetéről.

 

Hullangó - Lépj tovább - Nortyx Hangstúdió 2015

A Hullangó is elkészítette klipjét ahhoz a dalhoz, amelyben kooperáltunk picit az ének részben is kolleginánk, Maya által. Ez a bizonyíték, hogy a mikrofon mindkét végén szeretünk állni! 

Vagner - Annyi bánat - Nortyx Hangstúdió 2015

Pszichedelikus vizekre eveztünk a Vagnerrel! A dal igazi hangzásbeli időutazás, de fő különlegessége a fordítova feljátszott szóló, amit a végén megfordítottunk, ezzel garantálva a totális zenei torzulást!

 

Dead Mans Bitches - Downfall - Nortyx Hangstúdió 2015

Ha wegy igazi felpörgetős, bulira hangolódós dalt akarsz, akkor ezt ne hagyd ki! Számunkra tökéletesen átadja ez a klip az taz életérzést, ami miatt érdemes ezt a zenélés dolgot csinálni. Szabadság, őrültség, rock&roll! 

 

Mi szóltunk előre! 

Az év ezen szakaszában ugrásszerűen nő a foglalások száma, gyorsan betelnek a foglalható időpontok. 

Amint még meg kell tennem 2015-ben  - Nortyx Hangstúdió

Van, aki ilyenkor döbben rá, hogy lassan vége az évnek, és hirtelen teljesíteni szeretné az újévkor tett fogadalmát, amiben természetesen szerepel, hogy felveszi a legújabb dalát a Nortyx Hangstúdióban! 

Sokan ilyenkor veszik észre, hogy fel nem használt ajándékutalványuk, vagy kedvezméyn kuponuk van, amelynek a határideje az év végén lejár, de szép számmal készítünk karácsonyi ajándékokat is: hiszen rengetegen éneklik fel ilyenkor szeretteik kedvenc dalait.

Ajándékutalvány - Nortyx Hangstúdió 2015

A karácsonyi céges bulik hadáról, amelyeket hangosítunk, már ne is beszéljünk...

Szóval ha idén még Te is szeretnél velünk találkozni, ideje szétnézned a táblázatunkban, mielőtt valaki lecsap az általad kiszemelt időpontra!

Tökéletes ajándék minden zenésznek!

Mint mindig, most is kaphatóak egyedi ajándékutalványaink, amelyek évről évre óriási siker aratnak a zenészek karácsonyfái alatt. 

Kérj Te is, vagy szerezz vele örömet zenésztársaidnak a bandában! A kupont bármilyen értékben megvásárolhatod, beváltáskor az aktuális áraink alapján számítjuk be! 
Amennyiben 2015. november 30-ig vásárolsz tőlünk utalványt, egy szuper pengetővel, és egyedi hűtőmágnessel is megajándékozunk!  

Ajándék pengető - Nortyx Hangstúdió 2015
Nortyx Pro Kft.