Együtt a siker felé

Hangjegyekben gazdag, boldog új évet kívánunk, minden kedves ügyfelünknek!

Ha követtek minket, akkor tudhatjátok, hogy 2019 nem volt a stúdió életében egy szabványosnak mondható év. Nagyon lesarkítva a dolgokat, ez volt az eddigi legjobb évünk. Új csapattaggal bővültünk, így most már két hangmérnök dolgozik párhuzamosan azon, hogy minden zenekar, és minden egyéni produkció igényeit kielégítsük.

Hangstúdió 1


Minden évnek megvan a sajátos stílusa, hogy miből van a legtöbb (ez nyilván a médiának köszönhető) és idén egyértelműen a RAP és a classic rock volt a toppon. Hetente legalább 2-3 rapperrel, és 2 zenekarral dolgoztunk. Természetesen a sikerek se maradtak el, mivel többek között, az egyik nálunk rögzítő rapper, 2 hétig vezette a spotify top of Hungary viral listát, ami nem kis teljesítmény!

Hangstúdió 2


Készítettünk számtalan videoklipet, full albumot, és persze master tracket.

A stúdió saját kiadója több mint 15 kiadványt hozott ki idén, ami szép teljesítmény, ha azt nézzük, hogy összesen 2 éve foglalkozunk ezzel.

Hangstúdió 3


2019 a megújulás, és a fejlődés éve volt. Nagyon sok mindent lecseréltünk, jobbra, erősebbre, hangosabbra, teltebbre, szebbre J. Erről itt olvashattok bővebben: https://hangstudio.hu/hangstudio_2020-blog-45/

 Új Editing room


Köszönjük mindenkinek aki 2019-ben is velünk volt, és azoknak is akik már nagyon de nagyon fontolgatják hogy felveszik nálunk, első, igazán ütős anyagukat!

https://hangstudio.hu/