Együtt a siker felé

Kedves barátaink, és ügyfeleink.

Semmi extra, csak tudatni szeretnénk veletek, hogy a stúdió továbbra is változatlanul nyitva van, ameddig csak lehetséges!
Minden nap lefertőtlenítjük a közös használatú dolgokat, mikrofonokat, hangszereket. Sokat szellőztetünk (kb egész nap), és mindenkit kérünk, hogy csak akkor jöjjön ha egészséges. Ha viszont minden rendben, akkor gyertek nyugodtan, hogy a stúdió zavartalanul működhessen a jövőben is. A stúdiózás a zenészeknek bizony a munkájukhoz tartozó rész, méghozzá olyan rész, amit akkor is lehet művelni, amikor a koncertezés éppen tilos.

stúdió nyitva

Mindenkit arra kérünk, hogy saját autóval jöjjön, az udvaron 5 autó kényelmesen, és 9 autó szűkösen elfér. Ráadásul a zenészeknek nem kell egyszerre jönniük a stúdióba, hogy ne legyen csoportosulás : ) . Egy lemez felvételénél bevett szokás az, hogy egyik napa  dobos jön, aztán a basszeros, és a többi hangszer szépen sorba.
Szóval ha egészségesek vagytok, van saját autótok, és vannak bekésztve felvételre kész dalaitok, akkor irány az online helyfoglalás, és már jöhettek is stúdiózni.

Ja és hogy mit lehet még csinálni a stúdiózáson kívül ha már készen van az anyagotok? Hát videoklipet is forgathatunk nektek! Külső helyszíneken továbbra is lehet forgatni, mindenféle veszély nélkül. A lényeg hogy olyan helyre menjünk, ahol most más nincs, de ez manapság nem lehetetlen. Be is másolok ide egy példát arra, hogy milyen klipet tudunk összehozni szabadban.

Varga Imi klip


https://hangstudio.hu/