Együtt a siker felé

Hello, 4k video!

Komoly fejlesztést hajtottunk végre a video-technikai felszereléseinkben, hogy kifogástalan minőségű videoklipet készíthessünk Neked! Az új rögzítőeszköz egy Canon EOS R6 váz, amely minden gond nélkül veszi az akadályokat és tökéletes 4K videót rögzít akár 60fps-ben is! Az objektív park is bővült, egy Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art objektívvel, amely tűéles, nagy mélységélességű, és egyszerűen imádjuk. Számos hasznos kiegészítő is beszerzésre került, többek között egy 200W-os LED lámpa, egyéb hangulatfények, filterek, extra nagy méretű kijelző, stb. Garantáljuk, hogy ezzel a szettel bármilyen elképzelésed meg tudjuk valósítani! 

 Canon EOS R6


2023 januárban árakat emelünk

Ez biztos nem az a hír, amit örömmel fogadsz majd, pedig hidd el, hogy a Te érdekedben tesszük. 

Amióta a Nortyx Hangstúdió megnyitotta a kapuit, arra törekszünk, hogy folyamatosan fejlődjünk. Tesszük ezt a technikai felszerelések terén, és szakmai szinten egyaránt, hogy folyamatosan megújuló szolgáltatásainkkal kimagasló ügyfél-élményt nyújtsunk számodra. Ahhoz, hogy a tőlünk megszokott színvonalon folytathassuk a munkát, sajnos elengedhetetlen, hogy időnként árat emeljünk. Ennek most jött el az ideje. 

Új áraink: 

  • Óradíj: 8000 Ft / óra
  • Stúdióbérlés egész napra: 64000 Ft helyett 55 000 Ft / 8 óra
  • Full Multitrack Mastering: 25 000 Ft / dal -tól
  • Stúdió klip egyéni előadóknak: 25 000 Ft / dal
  • Stúdió klip zenekaroknak: 35 000 Ft / dal
  • Lyric videó készítés: 40 000 Ft / dal
  • Videoklip forgatás: 120 000 Ft-tól 
 

Folytatódtak a sikereink 2022-ben is! 

Büszkék vagyunk a közösen elért eredményekre, amelyekből szeretnénk néhányat megosztani, a teljesség igénye nélkül. 

Susie & the Pills - Lemez, videoklip, és irány az A38!

Rengeteg időt töltöttünk a srácokkal a stúdióban és a stúdión kívül is. Összehoztunk egy ütős lemezt, elkészítettük eddigi legösszetettebb saját készítésű videoklipünket, és a közös munkánknak meg is lett az eredménye: a Susie & the Pills sorra kapja a jobbnál jobb koncertlehetőségeket, felléptek az A38 és az Akvárium színpadán is. Ha még nem tetted, nézd meg a klipet! 

Susie and the Pills Amik bennem most élnek

 

ToNy Nameless megnyerte a Budapest Open Mic hip-hop versenyt, és a Rap.hu Battlearénát is!

Rendkívül hálásak vagyunk, hogy ennyi tehetséges emberrel dolgozhatunk együtt, és ennyire szerteágazó palettán tudjuk megmutatni, hogy számunkra bármilyen stílusból érkező ügyfél ugyanannyira fontos!  ToNy nálunk rögzített trackéhez természetesen klipet is készítettünk, itt tudod csekkolni: 

ToNy Nameless

NKA támogatást nyertünk a YEWO-val

A jövő YEWO! -mondja a szlogenük. Mi pedig -ahogy szoktunk-, keményen dolgozunk, hogy a pályázaton elnyert összeg maximálisan ki legyen használva! A nyári koncertsorozatot most újra felváltotta a stúdió munka, rögzülnek az új sávok, hamarosan hallható lesz, mire fordítottuk a támogatást. 

Többször is bekerült Nortyx-ban készült dal a Spotify szerkesztői listákra

Young Stork a FLEX szerkesztői lista élén nyitott a Mjolnir-Ice című dalával, és nem ez volt az egyetlen, ami ezt az előkelő helyet szerezte meg, hiszen pár héttel előtte az Éjszaka című száma is ide került. Többször bekerültünk a Hallgass Hazait! listába, többek között Bad Groovee, Imre Fia Imre, Balchicanos dalokkal, és a Heavy Hungary listát színesítik az Echonald, Imre Fia Imre, RockOut nálunk rögzített számai. 

És a Petőfi sem maradt ki... 

A Szellem Képek című daláról mesélt a Petőfi Rádió Befutó című műsorában. Az M2 Petőfi TV-n beszélt új lemezéről az Ötvös Session Music, és a Susie & the Pills is interjút adott A38-as koncertjük előtt. 

Nem győzünk elégszer köszönetet mondani Nektek, hogy velünk vagytok, és hogy együtt menetelhetünk veletek a siker felé! 

Ha még nem tennéd, kövess minket:

Facebook: https://www.facebook.com/nortyxhangstudio

Instagram: https://www.instagram.com/nortyxhangstudio/

TikTok: https://www.tiktok.com/@nortyxstudio

Web:https://hangstudio.hu/