Együtt a siker felé

Videoklip forgatás

Kész a dal, de kéne egy rendes ütős videoklip is? Ebben is tudunk segíteni! Profi készülékekkel, rögzítjük, és vágjuk az általad megálmodott videoklipet.

Image videoklip: A forgatás külső helyszínen történhet, amit a zenekar biztosít (bejárási engedély, stb). A forgatás általában 4-6 órát vesz igénybe. Alapvetően ebben a klip típusban a zenekar zenél, maiket kiváló szögekből rögzítünk, és wgí dinamikus videóklippé gyúrunk össze.

Történetes videoklip: Minimum egy, de akár több forgatási napot vesz igénybe. Előzetesen egyeztetünk az ötletekről, és akár a forgatókönyv megírásában is sdegítünk, illetve közösen tudunk gondolkozni a helyszínekről, időpontokról, engedélyekről.

Az elmúlt években rengeteg videóklipet forgattunk, ahol a tapasztalatok azt mutatták, hogy azok a dolgok működnek a legjobban a kamera előtt, amik szívből jönnek. Tehát ha a zenekarod úgy érzi, hogy nincs megáldva színészi vénával, akkor érdemes egy zenélős videóklipet elképzelni, amiben egy szép helyszínen együtt zenél a banda. Ha vannak színészi ambíciókkal rendelkező tagok, barátok, akkor be lehet vonni egy kis történetet is a klipbe. A történetes jelenetek mindig több időt vesznek igénybe, mint a zenekarosak, de tény az, hogy ha már kijöttetek 6 zenekaros klippel, akkor itt az ideje egy kis történetet is beleszőni.

Ha szükség van extra kellékekre, akkor arról külön kell egyeztessünk, mert vannak forgatások, ahol szükség van aggregátorra, fényekre, füstre, hasonlókra… Ezek egy része plusz költséget jelentenek, viszont mindent be tudunk szerezni neked!

Nézzünk még több referenciát!

120000 Ft / klip-től
(Image videoklip, azaz a zenekar zenél, történet nélkül)

210000 Ft / klip-től
(történettel, több szereplővel)
 • |
  |
  Értékelés: Zsófi

  Nagyon nagyon köszönöm hogy leírhattam neked az észreveteleket és nagyon köszönöm a közös munkát is! Jó érzés hogy ilyen hangmérnököm van, ami még jobb hogy bátorkodtam leírni a véleményem mert tudom hogy segítesz mindenben és hálás vagyok mindenért ott is mindent elmertem mondani a zenével kapcsolatban hozzászólni szeretném megköszönni amit ezért a zenéért és dalért tettel és teszel. Nélküled nem lenne ilyen:) köszönöm ! Fantasztikus lett a dal:)

  Zsófi
 • |
  |
  Értékelés: The Untouchable

  Legelőször azért jöttem a stúdióba, hogy kirpóbáljam milyen és hogy felvegyek egy két számot, ennek lassan 2 éve és azóta csak a Nortyx-hoz járok. Sok helyen voltam már felvenni, de az otthoni nyugalom érzését ötvözve profi felszereléssel csak itt találtam meg. Amikor Nortyx-ban először felvettem volt kb. 100 hallgatóm, azóta meg hatalmas szintet tudtam lépni és úgy érzem hogy ez a minőség titka. Én azért ajánlom a Nortyx-et mert ha te úgy szereted csinálni a zenéidet hogy kiszakadsz a nyüzsgésből egy nyugalmas helyen hozzáértő szakemberekkel és csak tényleg a zenére koncentrálni, akkor ez a te helyed.

  The Untouchable

Consent Preferences