Együtt a siker felé

Videoklip forgatás

Kész a dal, de kéne egy rendes ütős videoklip is? Ebben is tudunk segíteni. Profi készülékekkel, rögzítjük, és vágjuk az általad megálmodott videoklipet.

A forgatás külső helyszínen történhet, amit a zenekar biztosít (bejárási engedély, stb). A fogatás általában 4-6 órát vesz igénybe. Nálunk elvárás hogy a zenekar rendelkezzen saját kreatív ötlettel, tehát ne a rendezőtől várjátok hogy kitalálja a klipeteket. Kell valami alap ötlete hoznotok, amit aztán kerek történetté, képpé gyúrunk.

Az elmúlt években rengeteg videóklipet forgattunk, ahol a tapasztalatok azt mutatták, hogy azok a dolgok működnek a legjobban a kamera előtt, amik szívből jönnek. Tehát ha a zenekarod úgy érzi, hogy nincs megáldva színészi vénával, akkor érdemes egy zenélős videóklipet elképzelni, amiben egy szép helyszínen együtt zenél a banda. Ha vannak színészi ambíciókkal rendelkező tagok, barátok, akkor be lehet vonni egy kis történetet is a klipbe. A történetes jelenetek mindig több időt vesznek igénybe, mint a zenekarosak, de tény az hogy ha már kijöttetek 6 zenekaros klippel, akkor itt az ideje egy kis történetet is beleszőni.

Az akciós árban 1 nap forgatás, és a vágás van benne, olyan dalokhoz amik a stúdióban készültek. Ha nem nálunk készült a felvétel, akkor a teljes árat kell számolnod.

Ha szükség van extra kellékekre, akkor arról külön kell egyeztessünk, mert vannak forgatások, ahol szükség van aggregátorra, fényekre, füstre, hasonlókra… Ezek plusz költséget jelentenek, viszont mindent be tudunk szerezni neked!

80000 Ft / klip
160000 Ft / klip
 • |
  |
  Értékelés: Zsófi

  Nagyon nagyon köszönöm hogy leírhattam neked az észreveteleket és nagyon köszönöm a közös munkát is! Jó érzés hogy ilyen hangmérnököm van, ami még jobb hogy bátorkodtam leírni a véleményem mert tudom hogy segítesz mindenben és hálás vagyok mindenért ott is mindent elmertem mondani a zenével kapcsolatban hozzászólni szeretném megköszönni amit ezért a zenéért és dalért tettel és teszel. Nélküled nem lenne ilyen:) köszönöm ! Fantasztikus lett a dal:)

  Zsófi
 • |
  |
  Értékelés: The Untouchable

  Legelőször azért jöttem a stúdióba, hogy kirpóbáljam milyen és hogy felvegyek egy két számot, ennek lassan 2 éve és azóta csak a Nortyx-hoz járok. Sok helyen voltam már felvenni, de az otthoni nyugalom érzését ötvözve profi felszereléssel csak itt találtam meg. Amikor Nortyx-ban először felvettem volt kb. 100 hallgatóm, azóta meg hatalmas szintet tudtam lépni és úgy érzem hogy ez a minőség titka. Én azért ajánlom a Nortyx-et mert ha te úgy szereted csinálni a zenéidet hogy kiszakadsz a nyüzsgésből egy nyugalmas helyen hozzáértő szakemberekkel és csak tényleg a zenére koncentrálni, akkor ez a te helyed.

  The Untouchable