Együtt a siker felé

Videoklip forgatás

Kész a dal, de kéne egy rendes ütős videoklip is? Ebben is tudunk segíteni. Profi készülékekkel, rögzítjük, és vágjuk az általad megálmodott videoklipet.

A forgatás külső helyszínen történhet, amit a zenekar biztosít (bejárási engedély, stb). A fogatás általában 4-6 órát vesz igénybe. Nálunk elvárás hogy a zenekar rendelkezzen saját kreatív ötlettel, tehát ne a rendezőtől várjátok hogy kitalálja a klipeteket. Kell valami alap ötlete hoznotok, amit aztán kerek történetté, képpé gyúrunk.

Az akciós árban 1 nap forgatás, és a vágás van benne, olyan dalokhoz amik a stúdióban készültek. Ha nem nálunk készült a felvétel, akkor a teljes árat kell számolnod.

Ha szükség van extra kellékekre, akkor arról külön kell egyeztessünk, mert vannak forgatások, ahol szükség van aggregátorra, fényekre, füstre, hasonlókra… Ezek plusz költséget jelentenek, viszont mindent be tudunk szerezni neked!

70000 Ft / klip
140000 Ft / klip
|
|
Értékelés: Zsófi

Nagyon nagyon köszönöm hogy leírhattam neked az észreveteleket és nagyon köszönöm a közös munkát is! Jó érzés hogy ilyen hangmérnököm van, ami még jobb hogy bátorkodtam leírni a véleményem mert tudom hogy segítesz mindenben és hálás vagyok mindenért ott is mindent elmertem mondani a zenével kapcsolatban hozzászólni szeretném megköszönni amit ezért a zenéért és dalért tettel és teszel. Nélküled nem lenne ilyen:) köszönöm ! Fantasztikus lett a dal:)

Zsófi