Együtt a siker felé
Nortyx logo
Hidd el - új videóklipp

Hidd el - új videóklipp

Az első album megjelenése óta sok változás történt a the False zenekar életében. 2019 év végén megjelent a második albumuk Maradj magad címmel.

Dinamikusabb dallamokkal és mélyebb szövegekkel készült el az új anyag. A zenekar a saját útját járva az életből meríti gondolatait, amik szívhez szóló melankolikus köntösbe bújva, mégis pozitív kicsengésű mondanivalóval rendelkeznek.

A zenekar már több mint egy éve a jelenlegi formációban zenél, ami új színt vitt a zenei stílusba. Még sötétebb, még komorabb hangszerelést ellensúlyozza a boldogságot, és energiát sugárzó dalszöveg.

A klip forgatásának helyszínét sokáig kerestük, és egészen elképesztő variációk is szóba jöttek, de végül győzött egy az erdő mélyén eldugott régi gyárépület, ami tökéletesen megjeleníti a zene és a mondanivaló kapcsolatát. A szokásos klipforgatásokhoz képest annyi extra volt, amivel nem számoltunk, hogy az első 2 órában szakadó esőben kellett az útra dőlt fákat arrébb húzni, hogy egyáltalán bejussunk a rengeteg hangcuccal az épületbe. Amikor mindennel készen voltunk, akkor döbbentünk rá, hogy Ezt a közepes koncertnyi motyót, és a forgatási kellékeket (lámpák, áramfejlesztő, stb) még ki is kell vinni ugyan úgy az erdőn, és a bokáig érő sitten át.

A fáradságos felvétel gyümölcse viszont egy dinamikus és erős klip lett…

A dal különlegessége, hogy miután elhangzott a versszak, és a refrén, egy elég hosszú, egyre fokozódó zenei rész következik, és az ének már vissza se tér. Ha a hallgató a megfelelő pillanatban kattan rá a dalra, akkor garantált hogy a végén magával ragadja a flow élmény, és együtt fog lélegezni a zenekarral.

  • Hidd el - új videóklipp
2022/08/11