Együtt a siker felé
Nortyx logo
Így készült: Susie & the Pills - Amik Bennem Most Élnek

Így készült: Susie & the Pills - Amik Bennem Most Élnek

Mindig izgalmas és kreatív folyamat, amíg egy videoklip elkészül, hiszen a képi világnak támogatnia, erősítenie kell a zene hangulatát és mondanivalóját. A Susie & the Pills dalánál az a szerencsés helyzet állt fent, hogy már a hangfelvétel közben erősen körvonalazódott, hogy mit szeretnénk megjeleníteni, és ehhez sikerült támogatóként megszerezni a móri Pischkóta Vendégházat, akik nagyon örültek a megkeresésünknek, és rendelkezésünkre bocsátották egy napra az egész birtokot.  

Kezdésképp a zenekar baráti körét és egyben rajongóit meginvitálva, a borospincében vettük fel a koncertjeleneteket. Ez biztosította, hogy nagyon jó hangulatban kezdődjön a forgatás. A főszereplő színészek (Borbély Erika és Szabó Miklós) első perctől kezdve profin működtek együtt velünk, és saját ötleteiket hozzátéve segítették a közös munkát. A rendező, Tóth Péter (Pepe) utasításait követve Tornai Zsolt volt az operatőr, Tóth-Soltész Marianna (Maya) pedig a werkfilmért volt felelős. Ezzel a teljes csapatunk kivette részét a forgatás feladataiból.

Nézd meg Te is, hogyan készült a videoklip:

Mindenki hozta, amit úgy gondolt, hogy hasznos lehet a klipben: hegedű, kalap, lemezjátszó, varrógép, kerti szerszám, vagy csak egy adag jókedv, és szerencsére semmi nem hiányzott. Még az időjárás is kedvezett nekünk, így a kinti és benti jeleneteket is gond nélkül le tudtuk forgatni.

És, hogy milyen lett a végeredmény? Ha még nem láttad, itt megnézheted:  

  • Így készült: Susie & the Pills - Amik Bennem Most Élnek
2023/03/17
Cookie beállítások