Együtt a siker felé
Nortyx logo
INERCY - DEEP INSIDE

INERCY - DEEP INSIDE

Megjelent az idén 10 éves Nu-Metal banda, az INERCY új dala, amihez rögtön videoklipet is forgattak. A Deep Inside hangzásában a 2000-es évek Limp Bizkit vonalát eleveníti föl, egy mai, modern köntösben. Kellemes hallgatni való, ha nyitott vagy a betonfal törő, de dallamos zenére!

Youtube: https://youtu.be/fTUtzp46vgQ

Az INERCY 2012-ben Miskolcon alakult alternative metal csapat. Zenei stílusuk széles palettán mozog: dalaikban egyaránt fellelhetők a nu metal-os, metalcore-os és post-rock-os jegyek is, némi elektronikával fűszerezve.
2012-es alakulást követően folyamatosan koncerteznek. Debütáló kislemezüknek (Fiction, 2013) köszönhetően 106 jelentkező zenekar közül bejutottak a 2013-as TALENTOMETER tehetségkutató metal döntőjébe.
2014-ben jelent meg első videoklipjük, melyet a Nem Látod c. dalukra forgattak. A zenekar rendszeres résztvevője a hazai fesztivál-életnek (EFOTT, KOLORCITY, MEN, KÉZ, stb).
2015-ben jelentették meg az Alpha c. kislemezüket. Az év végén az Anti Fitness Club búcsúkoncertjén ők voltak a vendégzenekar.
2016-ban feldolgozták Alex Clare Too Close c. slágerét.
2020-ban látott napvilágot legutóbbi kislemezük, a Veletek Született.
2021 októberében jelentették meg a Bioprison c. új daluk videoklipjét.

A több mint 100 fellépést maga mögött tudó INERCY olyan zenekarokkal oszthatta meg a színpadot, mint az Anti Fitness Club, Blind Myself, The Idoru, Leander Rising, Apey And The Pea, Cadaveres, Don Gatto, Insane, Over My Dawn, Z!enemi, Bekes Projekt, Nomad, 6test.

Tagok:
Pocsai Zsolt – ének,
Szilágyi Tamás – gitár,
Gurszki Máté – gitár,
Molnár Zsolt – basszus,
Mezei Geris – dob.

 

  • INERCY - DEEP INSIDE
  • INERCY - DEEP INSIDE
  • INERCY - DEEP INSIDE
  • INERCY - DEEP INSIDE
  • INERCY - DEEP INSIDE
  • INERCY - DEEP INSIDE
  • INERCY - DEEP INSIDE
2022/02/11