Együtt a siker felé

Koncert felvétel sok sávon, akár videóval együtt

Fontos koncerted lesz, amit szeretnél, ha nem csak az emlékeidben maradna meg, hanem profi felvétel is készülne róla, amit utólag lehet keverni és editálni sávonként? Akkor jó helyen keresgélsz, mert mindent tudunk neked biztosítani egy tökéletes koncertfelvételhez.

Ha hallottál már egy simán sztereóban a főkimenetről felvett koncertet, akkor tudod, hogy ezek a felvételek többnyire használhatatlanok, mivel a helyszínen totál más arányokra van szükség, mint a felvételen, hiszen élőben ott van az akusztikus hangja a hangszereknek (dob, gitáralap), a felvételre ez viszont csak halkan kerül rá.

Erre nyújt megoldást a soksávos koncert felvétel, ami azt jelenti, hogy a színpadon lévő összes hangszer külön mikrofont kap, és ezeket külön sávra rögzítjük. Így a felvételt utána stúdió körülmények között lehet keverni, és tökéletes hangzást lehet belőle kikeverni, ami utána felkerülhet referenciaként a zenekar oldalára, vagy akár YouTube-ra ia kiteheted.

A felvevőrendszerünknek köszönhetően, teljesen mindegy hogy a helyszínnek milyen hangtechnikája van, ugyanis analóg és digitális keverőpultokra is rá lehet kötni sávonként a rögzítőt, illetve ha a helyszín keverőpultja nagyon nem megfelelő, akkor arra is van lehetőség, hogy mi a saját keverőnkkel keverjük élőbe a koncertet, így már az ott szórakozó közönségnek is jobb minőséget nyújtva, mint egy átlagos klubkoncertnél.

Rögzítő rendszerünk 20 sávon képes rögzíteni, és 6 AUX kimenetet kezel, minden sávon EQ, compressor, és minden ami kell…

Videót is szeretnél? Megoldható. A koncertről fixen telepített kamerákkal tudunk forgatni. A bevált felállás az, hogy a színpad 2 pontjára felteszünk 1-1 GoPro kamerát, valamint szemből, a keverőpultból veszünk egy totált egy Canon DSLR-el, direkt sötétre tervezett objektívvel. A három kamera képét utána összevágjuk egy mozgalmas koncert klipé. Természetesen ettől eltérő kamera beállítások is szóba jöhetnek, ha az a zenekar igénye.

180000 Ft / zenekar
|
|
Értékelés: Leckési Zoltán

Nagyon megvagyok elégedve a munkátokkal!!!Szuper csapat vagytok!Szuper emberek vagytok!A zenei hallásatok az 1000 százalékos!!!Egyszerűen kimondva PROFIK vagytok!!!

Leckési Zoltán

Consent Preferences