Együtt a siker felé
Nortyx logo
Lehetőség ingyenes soksávos koncertfelvételre, videóval együtt!

Lehetőség ingyenes soksávos koncertfelvételre, videóval együtt!

Kedves Zenészek!

Ha még nem olvastátok volna, megjelent az NKA új pályázata, amiben az elmaradt koncertek pótlására lehet zenekaronként 600.000 Ft-ot pályázni. A pályázat főleg a háttérdolgozók támogatására szolgál.

Zenekaronként egy 40 perces koncertfelvétel képi és hangfelvételére lehet pályázni, amit szerintem nem érdemes kihagyni, mert nagyon jó referencia lehet a jövőben, ha koncertet akartok szervezni. Ez jól fog szólni és jól fog kinézni.

Miben tudunk mi segíteni? Mindenben!

Hangstúdiónk rutinosan készít koncertvideókat, ahogy azt a referenciáink között is láthattátok, többek között a tavalyi Sziget fesztiválon forgattunk, két napot is. Fel tudjuk venni a hangot sávonként, amit utána stúdióban megkeverünk. Fel tudjuk venni a képet 2 mozgó, és 2 fix kamerával, amit utána a hanghoz illesztünk. Így lesz egy tökéletes felvételetek.

A pályázat buktatója az, hogy csak olyan zenekar pályázhat, akinek még a vészhelyzet kihirdetése előttről volt leszerződött koncertje. ERRE IS VAN MEGOLDÁS! Mindannyian tudjuk, hogy kis és közepes zenekarok szinte soha nem fixálnak le koncerteket fél évre előre, pláne nem kötnek a hellyel szerződést, csak lebeszélik telefonon, vagy emailben. Megoldás: Semmi más dolgod nincs, mint felkeresni olyan koncerthelyszíneket, ahol már korábban felléptetek, vagy tudod, hogy fel tudtatok volna lépni, és beszéld le velük, hogy írjátok meg utólag a szerződést, hiszen úgyis mentetek volna oda koncertezni, talán le is volt beszélve szóban, csak ezt írásba kell foglalni. Fontos hogy ne csaljatok, tehát a szerződés NE legyen visszadátumozva, épp csak rögzítsétek le benne, hogy a januárban folytatott szóbeli megállapodásotokra hivatkozva rögzítitek most írásban a szerződést, a pályázat mellékleteként.

Ha megvan a helyszín (a helyszín is kaphat pénzt a pályázati összegből, szóval ha egy 50-80.000 Ft-ot odaígértek azért hogy biztosítsák a helyszínt, akkor mindenki örülni fog), akkor már csak minket kell megkeresni a pontos árajánlatért, ami függ a koncerthelyszín távolságától, és az igényelt technikától. Tudunk vinni fényeket, hangot, füstöt, mindent ami kell. A mi felvételünk díja kb 300-500.000 Ft, amit a pályázattal 100%-ban el tudtok számolni, tehát nektek 0 Ft-ba kerül!

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor indítsd el a pályázatot, szerezd meg a szükséges dokumentumokat, és küld el nekem az árajánlatkérődet, amire hivatalos árajánlatot küldök vissza.

Pályázati kiírás megtekintéséhez kattints IDE.

 

Üdvözlettel:

TÓTH PÉTER
ügyvezető

E-mail:  peter@nortyx.hu
Tel:        +36-30/587-1922
NORTYX PRO KFT.
2030 Érd, Lőcsei u. 61.

  • Lehetőség ingyenes soksávos koncertfelvételre, videóval együtt!
2020/05/22