Együtt a siker felé
Nortyx logo
LongStoryShort! - My Summer

LongStoryShort! - My Summer

2010 Tihany, a zenekar három tagja ott volt, lopták a napot, hajtották a csajokat, a rockról álmodoztak, és még csak nem is tudták, hogy 7 év múlva egy bandában tolják majd a magyar punk szekerét. Na jó, igazából ketten már ismerték egymást, a harmadik srác pedig tök véletlen, hogy tihanyi.

2017-ben Marschall Gyuri (gitár, ének) gondolt egyet, és felhívta jó barátját Kovács Tamást (dob) hogy nincs-e kedve egy régi, nyolcadikos tesiöltözőszagú banda után egy komolyabb zenekarba kezdeni. Tomi igent mondott, és pár nappal később feladtak szétküldték az elektro-galambokat, hogy keressenek egy basszerost, és egy másik gitárost. Végül sok próbálkozás után megtalálták a megfelelö arcokat, Fekete Sanyit (gitár) és Varró Bálintot (basszer), így 2017 októberében megalakult a LongStoryShort!.

A srácok már a meghallgatásoknál is blinket és zebraheadet kértek a jelentkezőktől, és a fiúk ezt a vonalat követve a saját személységeikkel, és zenei ízlésükkel megfűszerezve megalkották a saját stílusukat: a schoolpunkot.

Rengeteg gyakorlás, és koncertezés után 4 szám beérett annyira, hogy úgy érezték érdemes lenne ezeket rögzíteni is. Először egy belvárosi stúdióban kezdték meg a munkát, a számokat itt vették fel, azonban a hangzás nem egyezett az elképzelésükkel, ezért a mixet, és a masteringet az érdi Nortyx hangstúdióban fejezték be, ahol Tóth Péter volt segítségükre. Végül itt született meg az első korong, a My Summer című kislemez.

A banda tervei között szerepel egy jövőévi nagylemez, és a folyamatos koncertezés.

Pop punk 2018-ban? Miért is ne? A budapesti LongStoryShort! zenekar elhozza Neked a 100%-os californiai feelinget! Csekkold le az új EP-nket! Garantált zúzás!

Kövesd a zenekart: Facebook: https://www.facebook.com/pg/LongStoryShortHu/

A hangfelvétel a Nortyx Hangstúdióban készült: https://hangstudio.hu/
Hangmérnök: Tóth Péter
Kiadja a Nortyx Records © 2018

A lemeze meghallgatható, és megvásárolható a nagyobb digitális zenei áruházakban.

  • LongStoryShort! - My Summer
  • LongStoryShort! - My Summer
  • LongStoryShort! - My Summer
  • LongStoryShort! - My Summer
  • LongStoryShort! - My Summer
  • LongStoryShort! - My Summer
2018/08/10