Együtt a siker felé
Nortyx logo
Miért érdemes ősszel hangstúdióba vonulni?

Miért érdemes ősszel hangstúdióba vonulni?

Ha neked is a zene a szenvedélyed, akkor tudhatod, hogy nincs is jobb annál, mint amikor a saját dalod hallod a hangfalakból szólni. Stúdiózni minden évszakban jó, de minden évszaknak megvannak az előnyei. Most, hogy beköszöntött az ősz, sorra vesszük, miért érdemes ezekben a hónapokban választani hangstúdiót.

 1. Most már van időd.

  Nyáron az ember sokkal több programot tábláz be magának, mint az év más szakaszaiban. Tovább van világos, így te is jobban bírod a gyűrődést, több az energiád. Ahogy ősszel rövidülnek a nappalok, és egyre kevesebb a napsütés, az ember tartalékai is kezdenek kiapadni, így érdemes minél több olyan tevékenységet végezni, ami boldogsággal tölt el, és feltölt energiával. Nekünk a stúdiózás is ilyen, és tapasztalatból tudjuk, hogy a zene csupa jótékony hatással rendelkezik. Javítja a közérzetet, jó hatással van a koncentrációra és megőrzi agyunk fittségét. Fogd hát meg a hangszered, és tegyünk együtt a jókedvért!

 2. Legszívesebben hangstúdióban lennél...

  ...nem pedig a tengerparton, vagy a hűvös hegyekben, így jobban tudsz koncentrálni. Már túl vagy a nyaraláson, nem rohasztja le a gatyád a hőség (bár nálunk mindig jó idő van), tehát semmi nem vonja el a figyelmed. Hangfelvételt készíteni fárasztó lehet, maximális odafigyelést igényel, ha kiemelkedő minőséget szeretnél. Mi mindig a tökéletes hangfelvétel készítésére törekszünk, de ennek az alapja az, hogy lehetőleg hibák nélkül (vagy minél kevesebb hibával) végezd el a rád eső feladatot.

 3. Feltölt jókedvvel, energiával

  Ne feledd, hogy ha hangstúdióban vagy, akkor azt csinálod, amit szeretsz, így a hangulat garantáltan jó lesz. Éld meg minden pillanatát!

 4. Élményeid egy dalban

  A nyár az élmények begyűjtésének évszaka. Egy felejthetetlen fesztivál vagy koncert, egy kialakuló szerelem, egy bormámoros éjszaka ihletet adhat, hogy megírd a következő nagy slágert. Ha ezzel már megvagy, akkor nincs más dolgod, mint rögzíteni kiváló minőségben a Nortyx Hangstúdióban!

 5. Időben felkészülhetsz a következő szezonra

  Ha ügyesen dolgozol, a következő fesztivál szezonra bebiztosíthatod a helyed ezekkel a felvételekkel. Van időd klipet készíteni, kidolgozni és végrehajtani a marketing kampányt, amellyel nagy tömegekhez is eljuttathatod szerzeményed. Így jövő nyárra már mindenki ismeri a dalaidat, és az is lehet, hogy a színpadon állva nyomhatod együtt a lelkes tömeggel!

 6. Robbanj be a karácsonyi slágereddel

  Ha már unod, hogy minden évben ugyanaz a tíz dal szól minden bevásárló központban, itt az ideje újítani! Ha van ütős karácsonyi dalod, azt legkésőbb kora ősszel érdemes felvenni, hogy az ünnepi szezonban már játszható, terjeszthető legyen.

 7. Készíts ajándékot!

  Az új albumod tökéletes karácsonyi ajándék minden rokonnak, barátnak, ismerősnek! Értékelni fogják, hogy boltban vásárolt “tucattermékek” helyett valami személyeset teszel a karácsonyfa alá.

Ha kedvet kaptál, vagy már eleve terveztél egy hangfelvételt, foglalj időpontot egyszerűen online!

Ajánlatkérés - Nortyx Hangstúdió
 • Miért érdemes ősszel hangstúdióba vonulni?
2017/09/12