Együtt a siker felé
Nortyx logo
MOLES - Szabadon

MOLES - Szabadon

Minden egy kis Nógrádi településen kezdődött, ahol 2 testvér Kómár Szabolcs és Kómár Kristóf basszus és dob alapon elkezdett zenélni. Keresgélés időszaka kezdődött gitáros és énekes személyében, majd 2019. januárjában csatlakozott Mangó István lead gitáros. A csatlakozás után dobosunk Kristóf megálmodott egy brendet amit mi is magunkénak éreztünk és ebből jött a zenekar neve is MOLES mely jelentése Vakondok. Össze állítottunk néhány instrumentális rock zenét amit már néhány fellépésen bemutattunk. 2019.április 16. első fellépés ahol hivatalosan megalakult a MOLES zenekar. 2019.augusztus 3. elkészül és megjelenik a zenekar logója.

2019.október 8. a várt fordulat 4 tagúra bővül a MOLES Dobos Kitti ének személyével. Innentől a MOLES: testvériség, küzdelem, összetartás, kitartás. Ezekkel a szavakkal tudnánk jellemezni a diákokból álló Rock zenekarunkat. A lendület megháromszorozódott és elkezdtük keresni saját utunkat a Rock zenén belül mely az első „ Hallottam rólad” című számmal indult amit rögtön stúdióban rögzítettünk ( szülői segítséggel), és egy stúdió klip formájában a youtobe-ra is felkerült.

Néhány szó a dalról: gitárosunk egy szakítás után írta de mivel elég negatív és durvára sikerült a többiekkel módosítottuk a szöveget.

A kezdeti lendület nem ált meg novemberben rögzítettük 2. dalunkat „Tőled szép „ címmel .

Ez egy igazi csak te és én feltételek nélküli diák szerelem mikor semmi más nem számít, kissé keményebb köntösben.

Kitaláltunk egy nagyot és jelentkeztünk „ a dal”című műsorba az esélytelenek nyugalmával és megállapodtunk a Nortyx stúdióval egy EP kiadásáról.

Még decemberben elkészül harmadik zenénk „Szabadon„ címmel: - Élvezd az életet, merj álmodni, engedd szabadon az érzéseidet, próbáld megvalósítani az álmaidat, szállj mint egy madár.

AZ utlsó két zene az EP-n talán a legtöbb jelentéssel bíró zenénk.

„Ordíts apám” – egy apa-fia konfliktus után íródott, van hogy abban a pillanatban nagyon nem szeretjük a szüleinket,de közben belül tudjuk,hogy nélkülük semmik nem lennénk és akármit tesz/mond mi akkor is szeretjük őket és felnézünk rájuk.

„ Éljük újra” – egy barátról szól aki egy lassú de halálos betegségben szenvedett és nagyon fiatalon halt meg, az Ő emlékére készült az album záró száma.

Ahogy egyre többet gyakorlunk, fejlődünk, elkezdtük megtalálni a saját kitaposatlan utunkat. Együtt növünk fel, látjuk ahogy a másik fejlődik. Ez a kislemez az első közös szerelemgyerekünk és mi boldogan mutatjuk meg nektek, hogy pár fiatal – akik még szinte gyerekek-mire is képesek ha nem álnak az álmaik megvalósításának útjába.

A lemez borító Kun Péter munkája aki elmondásunk alapján hozta létre ezt a grafikát. Ez a kislemez a mi életünkben egy nagy robbanás mely megrengette és átrendezte az életünket. A lemez címe „Szabadon” mert még szabadon kötöttségek nélkül keresgélünk, válogatunk a Rock zenei stílusok között és remélhetőleg egyszer robbanást érünk el.

  • MOLES - Szabadon
  • MOLES - Szabadon
  • MOLES - Szabadon
  • MOLES - Szabadon
  • MOLES - Szabadon
  • MOLES - Szabadon
2020/05/06