Együtt a siker felé
Nortyx logo
Susie & the Pills - Új dal

Susie & the Pills - Új dal

Nem kellett sokat várni a Susie & the Pills új dalára, amely egyben az új lemez előhírnöke is. 

2022 májusában jelent meg első nagylemezük, az "Emléknek jó lesz" a Nortyx Records kiadásában. Az album nagyon jó fogadtatásban részesült, és számos lehetőséget kapott általa a zenekar, így szerencsére azóta egyáltalán nem unatkoznak! 

Nyáron sok fellépésük volt Balaton körüli rendezvényeken, illetve készültek eddigi legnagyobb koncertjükre, ami szeptemberben volt az A38 hajó nagytermében. Erről egy teljes koncertfelvételt is készített a hajó csapata, amit két külön interjúval együtt le is adtak a Petőfi TV-ben, két különböző műsor keretében. Közös munkánk folytatásaként elkészítettük és megjelentettük az ősz folyamán első olyan videóklipjüket is, ami nem egy stúdió- vagy koncertklip, hanem egy történetet dolgoz fel színészek által eljátszva. A forgatáson a Nortyx Hangstúdió teljes csapata közreműködött. Az "Amik Bennem Most Élnek" dalra forgatott klip nézettsége a cikk írásakor meghaladta a 28000 megtekintést.

Egy kisebb vidéki koncert után játszottak a Magidom zenekar vendégeként az Akvárium Klub Kishalljában. Decemberben pedig megjelent még egy daluk, ami az Analog Balaton 0112 című számának feldolgozása.

Most pedig kijött az „Új Dal” című szerzemény, az első megjelenés a készülő második nagylemezről. Témájában és stílusában is egyaránt (de még a címében is) kiválóan előrevetíti az érkező album hangulatát. Maga a dal a szerelemről, a partnerek közötti csapongás miatt, annak elvesztéséről, illetve a megállapodás nehézségeiről szól. A zenekar szerint az elköteleződéssel járó kihívásokkal mindenki tud azonosulni, annak ellenére, hogy mindenkinek mások ezek a kihívások. Pont ezért nincs erre recept és a téma népszerűsége ellenére nem lehet róla eleget beszélni. Az egész új album témája a szerelemmel lesz kapcsolatos, annak különböző formájával, megközelítésével, illetve a vele járó örömmel és fájdalommal. Pontos dátumot még nem tudunk, de mindenképp szeretnénk kiadni a lemezt még 2023-ban. 

Akiknek tetszett az előző lemez, azok szeretni fogják az "Új dal"-t is. Hozza a hamisítatlan Susie & the Pills stílust, hallgasd meg Te is!


Tagok:

  • Cserta Róbert – ének,
  • Timár Dávid – gitár,
  • Cserta András – basszus,
  • Gubics Máté – dob.
  • Susie & the Pills - Új dal
  • Susie & the Pills - Új dal
  • Susie & the Pills - Új dal
  • Susie & the Pills - Új dal
  • Susie & the Pills - Új dal
  • Susie & the Pills - Új dal
2023/02/14