Együtt a siker felé
Nortyx logo
the False - Nem bánom

the False - Nem bánom

Az első album megjelenése óta sok változás történt a the False zenekar életében. 2019 év végén megjelent a második albumuk Maradj magad címmel, amit az érdi Nortyx stúdióban rögzítettek. Dinamikusabb dallamokkal és mélyebb szövegekkel készült el az új anyag. A zenekar a saját útját járva az életből meríti gondolatait, amik szívhez szóló melankolikus köntösbe bújva, mégis pozitív kicsengésű mondanivalóval rendelkeznek. A dalokhoz klipek is készültek. A címadó dalé igazán eredeti lett. Az élvezetes forgatás eredménye és mondanivalója magával ragadja és megérinti a nézőt. Orosz Árpád munkája igazán jól sikerült.
Az évek folyamán volt néhány tagcsere. Az élet többi részén is változnak a személyek, a zenekar sem úszta meg az átalakulást. De nem hátra, hanem előre tekintenek és jó irányba haladnak. Az alapító Szilágyi Tibor és Valter Miklós mellé új zenésztársak érkeztek
Ábrahám András és Makuvek Ákos személyében. 
Gőzerővel folynak a próbák, hogy minél magasabb színvonalon tudják élőben megörvendeztetni a közönséget. A sok mondanivaló eközben papírra kerül és dallamot kap, ezért júniusban stúdióba vonulnak, hogy a Nem bánom című dalt rögzítsék.
Ami egy single dal ként lesz kiadva az új felállásban..

 

  • the False - Nem bánom
  • the False - Nem bánom
  • the False - Nem bánom
  • the False - Nem bánom
2020/09/17