Együtt a siker felé
Nortyx logo
(Újra) MEGNYITOTTUNK!

(Újra) MEGNYITOTTUNK!

Újabb mérföldkőhöz érkeztünk: büszkén mutatjuk meg nektek a Nortyx Hangstúdió v2-t. :)

 

Launge room - Nortyx Hangstúdió

Az elmúlt hónapokban rengeteget dolgoztunk, hogy megtervezzük, és felépítsük az új stúdiót. Így, második nekifutásra már könnyebb dolgunk volt, mert tudtuk, melyek az előző helyszín gyengeségei, ezeket igyekeztünk a körülményekhez képest legjobban kijavítani.


Tágas tereket alakítottunk ki, amelyek alkalmasak nagyobb létszámú zenekarokat is kényelmesen fogadni. A süketszobát és a lehallgató helyiséget egy-egy hangszigetelt üvegajtó választja el a várótól, így lehetőség nyílik a számok sávonkénti felvételére egyszerre is, hiszen a zenészek egymástól elkülönítve tudnak játszani úgy, hogy mégis könnyen kommunikálhatnak egymással.    

Mikrohullámú sütővel, hűtővel felszerelt konyhánkban mindig vár rátok ingyen kávé és tea, amelyet a bárpultnál szürcsölgetve kényelmesen elfogyaszthattok.

Minden helyiség külön-külön klímával felszerelt, gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, legyen kint vacogós tél, vagy forró nyári napsütés.

 

Süketszoba - Nortyx HangstúdióA technikai berendezések terén is befektettünk, a teljesség igénye nélkül íme néhány fontosabb fejlesztés: mikorfon parkunk a Neumann TLM 103 sztereo szettjével egészült ki, amelyet az SPL Goldmike 9844 mikrofon előfok vagy az Avalon VT-737SP hajt meg. A lehallgató rendszerben helyet kapott a klasszikus stúdió monitor is, a Yamaha NS-10M Studio. Keverőnket digitális kontrollerre cseréltük, így esett a választás az Icon QCon Pro-ra és a +8 féderes kiegészítőjére. A tökéletes dobhangzásért beszereztünk egy Cherub DT-10-es digitális dobhangolót, és a mikrofon kábeleink nagy részét is teljesen újra cseréltük.

 

Mint láthatjátok, a weboldalunk is új arcot kapott, szerettünk volna egy lényegre fókuszáló, átlátható oldalt nyújtani nektek. A jövőben rendszeresen számíthattok blog bejegyzésekre: a szakmai cikkeken túl rendszeresen bemutatjuk, mi zajlik éppen nálunk, kikkel dolgozunk együtt, és hogyan.

 

A helyszín továbbra is Érd, de másik címre költöztünk. Könnyebben megközelíthetőek lettünk, hiszen a Volán járatai 50m-re állnak meg, és autóval is könnyen megtalálhatóak vagyunk. Zárt udvarunkon akár 8-10 autó számára is tudunk parkolási lehetőséget biztosítani.

 

Várunk, ha már ismersz minket és szeretnéd kipróbálni az új stúdiót, és várunk akkor is, ha még nem jártál nálunk, épp itt az ideje, hogy megismerkedjünk! 

 

  • (Újra) MEGNYITOTTUNK!
  • (Újra) MEGNYITOTTUNK!
  • (Újra) MEGNYITOTTUNK!
  • (Újra) MEGNYITOTTUNK!
  • (Újra) MEGNYITOTTUNK!
  • (Újra) MEGNYITOTTUNK!
  • (Újra) MEGNYITOTTUNK!
2016/11/02