Együtt a siker felé
Nortyx logo
Vakon vagyunk!

Vakon vagyunk!

Vakon vagyunk! Tony Nameless, a tavalyi Budapest Open Mic győztese, és Dana, az idei verseny hevében, közös dalba kezdtek, amit most hallhattok és láthattok!

A Vakon vagyunk, egy igazi fiatalos dalszöveget ültet kemény alapokra. Az alkotási folyamat a már szokásosnak mondható volt, miszerint a Stúdióban elkészítettük a zenei alap első változatát, amit átküldtünk Tony-nak, aki pár nappal később már dobta is vissza messengeren a feldemózott refrént és verzét. Ekkor jött az ötlete, hogy be kéne hívni Danát, mert illene ebbe a dalba. A Feat is pár nap alatt elkészült a demóval.

A demók megléte után felvettük a végleges rap-eket a Stúdióban, majd elkezdtük véglegesíteni a zenei alapot. Pár hét alatt elkészült a mix-master Tóth Péter (hangmérnök), és Tornai Zsolt (Producer) kezei között.

E közben jött az ötlet, hogy mi lenne ha ennek a dalnak az utcai hangulatát erősítenénk azzal, hogy kimegyünk a RakPART-ra, amikor az Open Mic van, és valódi közönség előtt, valódi helyzetben vennénk fel a klipet. Így is tettünk, és a végeredmény magáért beszél: Semmi csinnadratta, csak a valóség és 2 rapper, akik Vakon vannak épp.

Facebook: https://www.facebook.com/Tonytraptrack

Instagram: https://www.instagram.com/tonytraptrack/

 

  • Vakon vagyunk!
  • Vakon vagyunk!
  • Vakon vagyunk!
  • Vakon vagyunk!
  • Vakon vagyunk!
2023/11/21