Együtt a siker felé
Nortyx logo
NIRWANA

NIRWANA

Akik jártak már nálunk, biztosan tudják, hogy kollégánk, és jó barátunk, Zsolt billentyűsként zenél az Imre Fia Imre zenekarban. Egy ideje már nálunk rögzítik a hangsávokat, és most jött el az idő, hogy a videoklip készítését se bízzák másra. A képi anyagot a Canon EOS R6 kameránkkal rögzítették, és a klipben felhasznált fények és füst is saját felszerelés.  

Ez a dal a második single az ősszel megjelenő albumukról, amit már nagyon várnak a rajongók, elég csak egy pillantást vetni a YouTube kommentekre. A srácok egyre magasabbra teszik a lécet, nézd meg Te is:   

Imi, a zenekar frontembere ezeket a gondolatokat fogalmazta meg a dallal kapcsolatban: „A dal arról szól, hogy gyerekként bámulom a falamat és nézem a Nirvana poszteremet. A dolog érdekessége, hogy életkoromból adódóan lemaradtam a grunge-korszakról, de valahogy az én gyerekkoromban dőlt el, hogy a 90’-es évek ultimate ikonja, aki által popkulturális értelemben emlékezni szeretne a világ erre az évtizedre az Kurt Cobain lesz. 27 évesen hoztam ki az első dalt Imre Fia Imre néven és valahogy mindenkinél eljön az a pont, amikor akarva-akaratlanul elkezdi magát idősebbnek érezni egy csomó gyerekkori példaképénél. Ami persze azt is jelenti, hogy a saját gyermekségtudata is végleg elmúlik, az ezzel a felismeréssel való ironikus szembenézést boncolgatja a dalszöveg.”

Ha élőben is meghallgatnád, ma este (2023.03.24) megteheted a Három hollóban, ahol a Solkym társaságában zenélnek.

Ha pedig Te is szeretnél ütős videoklipet, keress minket bizalommal: Videoklip készítés

  • NIRWANA
  • NIRWANA
  • NIRWANA
  • NIRWANA
  • NIRWANA
2023/03/24