Együtt a siker felé
Nortyx logo
5 dolog, amit ne hagyj otthon, ha hangstúdióba készülsz

5 dolog, amit ne hagyj otthon, ha hangstúdióba készülsz

A hangszered és tartozékai

Elég nyilvánvaló, de sokszor mégis előfordul, hogy akik nálunk járnak kényelmetlen helyzetbe kerülnek egy-egy szakadó húr vagy törött dobverő miatt. Természetesen van nálunk tartalék végszükség esetére, de az nem biztos, hogy az a márka, az a vastagság, az a típus, amit te megszoktál, ezért a játékod se lesz olyan könnyed, mint amilyennek lennie kellene.
Készítsd fel a hangszered a hangfelvételre, és legyenek tartalékaid!

Hangszerek és tartozékaik - Nortyx Hangstúdió 2017

 

Lista a dalokról (Dalszöveg, vázlat a dal szerkezetéről, stb. )

Érdemes készülnöd egy-egy példánnyal minden dalról, amely tartalmazza a tempót, szerkezetet, dalszöveget. Ez segít neked is és a hangmérnöknek is munka közben tájékozódni a dalban, így nem maradhatnak ki fontos részletek.

Dalszöveg - Nortyx Hangstúdió 2017

 

Étel / ital

Szerencsére tőlünk 100 méterre található egy vegyesbolt, amiben szinte minden kapható, így az sem okoz problémát, ha nem hozol magaddal semmilyen táplálékot. Továbbá jobbnál jobb helyekről rendelhettek ebédet hozzánk. Ahhoz, hogy egész nap tudj koncentrálni és friss maradj, bizony energia utánpótlásra van szükség.
Ne a stúdióidőt pazarold bevásárlásra!

Étel, ital- Nortyx Hangstúdió 2017

 

Készpénz

Mivel egyelőre még nem tudunk bankkártyát elfogadni, így ha nem beszéltük meg előre, hogy átutalással rendezzük az anyagiakat, szükséged lesz készpénzre. Továbbá akkor is, ha ebédet rendelnél, átugranál a boltba, vagy bármilyen más, előre nem tervezett költséged merül fel nap közben.
Légy előrelátó, hogy ne a munka végeztével kelljen automatát keresgélni!

Készpénz- Nortyx Hangstúdió 2017

 

Telefon + töltő

Biztos vagyok benne, hogy amíg a hangstúdióban leszel, használni fogod a telefonodat az alábbiak közül valamire: internetezés, fényképezés, telefonálás, játék, vagy szimplán csak azon szeretnéd elvinni az elkészült felvételt. Szóval ne csak a telefonod legyen nálad, hanem töltő is. Ahogy szinte minden előző pontnál, itt is megjegyezném, hogy természetesen tudunk töltőt biztosítani, de pl. egy öt fős zenekarnál már nem biztos, hogy mindenki készülékére sor kerül…

Telefon + töltő - Nortyx Hangstúdió 2017

 
Légy felkészült, ne szenvedj hiányt semmiben, legyen élmény a hangfelvétel! Mi, a Nortyx Hangstúdióban igyekszünk mindennel támogatni téged, hogy a rendelkezésre álló időt maximálisan ki tudd használni, és olyan hangfelvétellel távozz, amit büszkén publikálsz a nagyvilágnak. Gyere el, és próbáld ki Te is, milyen a Nortyx élmény!
  • 5 dolog, amit ne hagyj otthon, ha hangstúdióba készülsz
  • 5 dolog, amit ne hagyj otthon, ha hangstúdióba készülsz
  • 5 dolog, amit ne hagyj otthon, ha hangstúdióba készülsz
  • 5 dolog, amit ne hagyj otthon, ha hangstúdióba készülsz
  • 5 dolog, amit ne hagyj otthon, ha hangstúdióba készülsz
2017/08/29