Együtt a siker felé

Hangfelvétel

Stúdióbérlés
100% garancia

Stúdióbérlés egész napra (8 óra)

Stúdióbérlés
100% garancia

Egész napos felvételre akkor lehet szükséged, ha zenekarral érkezel, és egy dalt szeretnél rögzíteni, ha zenei alapra reppelsz, vagy énekelsz és több dalt is fel akarsz venni. Egy klasszikus rock felállásban (dob + basszus + gitár + ének) általában 8 óra elég a teljes felvételre. Zenei alapra reppelésnél 2 - 4 dallal is érdemes készülni. Ha egész napra bérled ki a stúdiót, lényegesen kedvezőbb áron veheted igénybe szolgáltatásinkat. A stúdió foglalás árában hangmérnök tiszteletdíja is benne van, és a stúdióban lévő hangszerek használatának lehetősége is.

60000 Ft / nap (8 óra) 68000 Ft / nap (8 óra)
Stúdióbérlés
100% garancia

Stúdióbérlés nem egész napra (óradíj)

Stúdióbérlés
100% garancia

Ha csak pár órára szeretnél stúdiózni, akkor válaszd ezt az opciót! Természetesen nem csak egy órát bérelhetsz, de ha nem szeretnél egy teljes napot a stúdióban tölteni, akkor óradíjban tudjuk a stúdiót a rendelkezésedre bocsátani, hangmérnökkel együtt. 

8500 Ft / óra
Nagylemez
Ajándék stúdió-klip

Nagylemez készítése

Nagylemez
Ajándék stúdió-klip

Ha legalább öt számot szeretnél rögzíteni és a minőség terén sem vagy hajlandó kompromisszumokat kötni, akkor jó helyen jársz! Nagylemezeink felvételét maximális precizitással végezzük, hiszen közös érdekünk a kifogástalan hangzás. Mivel ilyen volumenű munka esetén a produkció pontosabb ismeretére van szükség, ezért az árról csak előzetes egyeztetés után tudunk beszélgetni. 

Egyedi ajánlat alapján

Mastering

Full
100% garancia

Full Multitrack Mastering (Stem Mastering)

Full
100% garancia

Ha rendelkezel sávonként rögzített nyersanyaggal, ami még nincs masterelve, vagy máshol nem voltál elégedett a végeredménnyel, hozd el hozzánk! Editáljuk, megkeverjük és mastereljük digitális és analóg eszközeinkkel, hogy a felvételed ütősen, dinamikusan, de leginkább úgy szóljon, ahogy te elképzelted!

25000 Ft / szám (Nálunk felvett anyagok masterelése esetén)
35000 Ft / szám (Külsős anyagok masterelése esetén)

Extra szolgáltatások

Stúdió-klip

Szerinted is menők a hangstúdióban készült klipek? Ugye milyen jó lenne megosztani a rajongóiddal a dal rögzítésének egyes pillanatait? Velünk ezt is megteheted!

35000 Ft / 50000 Ft / (Zenekaroknak)
25000 Ft / (Egyéni előadóknak)

Videoklip forgatás

Kész a dal, de kéne egy rendes ütős videoklip is? Ebben is tudunk segíteni. Profi készülékekkel, rögzítjük, és vágjuk az általad megálmodott videoklipet.

120000 Ft / klip-től (Image videoklip, azaz a zenekar zenél, történet nélkül)
210000 Ft / klip-től (történettel, több szereplővel)

Lyric Video (Szöveges klip)

A Lyric videó a legjobb megoldás arra, ha gyorsan és igényesen akarod publikálni az újonnan felvett stúdió anyagodat. A videó klip készítés legtöbbször költséges, és időigényes folyamat, így sokszor az előadók kénytelenek hónapokat várni egy dal kiposztolásával, mert még forgatnak, vagy épp nincs is elegendő keret egy videó klipre. Erre nyújt megoldást a Lyrics videó, illetve a stúdió klip.

40000 Ft / db

Mobil Hangstúdió

Mobil Hangstúdió

A mobil stúdió szolgáltatás lehetőséget nyújt arra, hogy a stúdió teljes felszerelésével együtt, kivonuljon a felvétel helyszínére, ami lehet a zenekar próbaterme, előadó terem, koncert helyszín, vagy akár egy a lemezfelvételre kibérelt nyaraló.

40000 Ft / Kiszállás + stúdió alap óradíj minden megkezdett órában

Koncert felvétel sok sávon, akár videóval együtt

Fontos koncerted lesz, amit szeretnél, ha nem csak az emlékeidben maradna meg, hanem profi felvétel is készülne róla, amit utólag lehet keverni és editálni sávonként? Akkor jó helyen keresgélsz, mert mindent tudunk neked biztosítani egy tökéletes koncertfelvételhez.

180000 Ft / zenekar

Nortyx élmények

Ajándékutalvány

Lepd meg zenész ismerősöd, szeretted azzal, amire a leginkább vágyik: juttasd el a Nortyx Hangstúdióba! 
Választható értékű utalványunk kiváló ajándék lehet születésnapra, karácsonyra, névnapra, ballagásra, nászajándékba és bármilyen egyéb alkalomra! 

Egyedi ajánlat alapján
Cookie beállítások